Νεϊμάρ: «Έκανα τα πάντα για να φύγω αλλά δεν με άφησαν, τώρα τα πάντα για την Παρί»

Νεϊμάρ: «Έκανα τα πάντα για να φύγω αλλά δεν με άφησαν, τώρα τα πάντα για την Παρί»

Αφοσιωμένος στην Παρί αν και παραδέχτηκε πως έκανε ό,τι μπορούσε για να φύγει το καλοκαίρι, εμφανίστηκε ο Νεϊμάρ μετά το ματς με το Στρασβούργο όπου και αποδοκιμάστηκε έντονα από τους οπαδούς των Παριζιάνων.

Ο Νεϊμάρ επανεμφανίστηκε μπροστά στο κοινό της Παρί και τα άκουσε για τα… καλά από τους οπαδούς της ομάδας του όμως με δικό του γκολ στις καθυστερήσεις η ομάδα του Τόμας Τούχελ πήρε τη νίκη κόντρα στο Στρασβούργο.

Ο Βραζιλιάνος άσος μετά το ματς δεν έδειξε να επηρεάστηκε και ιδιαίτερα από τα όσα άκουσε κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παραδέχτηκε μάλιστα πως ήθελε να φύγει το καλοκαίρι και όπως τόνισε έκανε τα πάντα γι’ αυτό αλλά αφού δεν τα κατάφερε θα δώσει τα πάντα για την Παρί Σεν Ζερμέν από δω και πέρα.

Αναλυτικά:

«Είμαι πολύ ήρεμος. Ξέρουμε όλοι τι έχει συμβεί, καταλαβαίνω πως είναι δύσκολο για τους ίδιους, αλλά τώρα είμαι παίκτης της Παρί. Αν θέλουν να με αποδοκιμάσουν, κανένα πρόβλημα.

Είμαστε, όμως, 25 παίκτες και δεν αξίζει να επικεντρώνεσαι σε έναν. Οι άλλοι παίκτες δεν το αξίζουν αυτό. Έχουμε μια ομάδα που πρέπει να στηριχθεί, να είναι κόσμος μαζί της», τόνισε ο 27χρονος άσος.

«Όλος ο κόσμος ήξερε ότι ήθελα να φύγω. Το είχα επαναλάβει, χωρίς όμως να ανακατευτώ στις διαπραγματεύσεις. Οι άνθρωποι εδώ ξέρουν τι έχει γίνει. Έχω προσωπικά κίνητρα και δεν έχουν σχέση με τον οργανισμό της Παρί. Όταν δεν νιώθουμε καλά σε ένα μέρος, θέλουμε να φύγουμε.

Έκανα τα πάντα, αλλά δε με άφησαν. Το κεφάλαιο έκλεισε και δε θα μιλήσω άλλο. Το μυαλό μου είναι στην Παρί και θα δώσω τα πάντα στο τερέν».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ