Μαρσέιγ- Μονπελιέ 1-1

Μαρσέιγ- Μονπελιέ 1-1

Η Μαρσέιγ έμεινε στην ισοπαλία (1-1) με την Μονπελιέ στο «Βελοντρόμ» και έχασε την ευκαιρία να ανέβει στην κορυφή (με παραπάνω παιχνίδι), έπειτα από 3 συνεχόμενες νίκες στη Ligue 1.

Σε ένα παιχνίδι με ένταση (3 αποβολές) και πάθος, Μαρσέιγ και Μονπελιέ έμειναν στο 1-1, με την ομάδα του Βίλας Μπόας να υφίσταται την πρώτη απώλεια βαθμών, έπειτα από 3 συνεχόμενες νίκες.

Οι φιλοξενούμενοι αφού είδαν να τους ακυρώνεται γκολ του Ντελόρτ στο 11′ με υπόδειξη VAR, πήραν κεφάλι στο σκορ στο 17′ με αυτογκόλ του Σαρ. Οι φιλοξενούμενοι πήγαν προηγούμενοι στα αποδυτήρια, με τους γηπεδούχους να είναι ακίνδυνοι σε αυτό το διάστημα.

Στο δεύτερο μέρος, η Μονπελιέ έβαλε δεύτερο γκολ στο 53′ με τον Ντελόρτ, αλλά ο Αλγερινός είδε και πάλι να του ακυρώνεται το γκολ με τη βοήθεια του ριπλέι. Οι Μασσαλοί βρήκαν το τέρμα της ισοφάρισης στο 74′ με τον Ζερμέν, ο οποίος πέτυχε γκολ για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική, αλλά δεν κατάφεραν να φτάσουν στην πλήρη ανατροπή.

Στις καθυστερήσεις μάλιστα σημειώθηκαν 3 αποβολές, με τους Καμαρά και Φερί να παίρνουν το δρόμο για τα αποδυτήρια στο 91′ έπειτα από διαπληκτισμό, ενώ δύο λεπτά αργότερα αποβλήθηκε και ο Παγιέ, αφήνοντας την ομάδα του με 9 παίκτες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ