Ο αρχηγός της Ναντ «σκοτώνει» Καρντόσο: «Αυτός δεν είναι προπονητής»

Ο αρχηγός της Ναντ «σκοτώνει» Καρντόσο: «Αυτός δεν είναι προπονητής»

Ο αρχηγός της Ναντ, Νικολά Παλουά, μίλησε με σκληρά λόγια στην Equipe για τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, Μιγκέλ Καρντόσο και αναρωτήθηκε αν είναι κανονικός προπονητής.

O Μιγκέλ Καρντόσο ήρθε με πολλά όνειρα το καλοκαίρι στην ΑΕΚ, αλλά αποχώρησε μετά από μόλις τέσσερα παιχνίδια, κλείνοντας σύντομα το «κεφάλαιο» «Ένωση».

Ο απολογισμός της μιας νίκης, μίας ισοπαλίας και δύο ηττών (η μία κόστισε ουσιαστικά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη), αλλά και η εικόνα της ΑΕΚ, οδήγησε τη διοίκηση στην αποπομπή του πριν προλάβει να μπει Σεπτέμβριος.

Είχαν ακολουθήσει το πέρασμα από την Ναντ και την Θέλτα, από όπου επίσης έφυγε κακήν κακώς. Στα «καναρίνια» της Γαλλίας, μάλιστα φαίνεται ότι δεν έχει και τις καλύτερες των εντυπώσεων, κάτι που αποδεικνύεται από τις δηλώσεις του αρχηγού της Ναντ, Νικολά Παλουά.

Ο 32χρονος αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «L’ Equipe» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο πέρασμα του πρώην τεχνικού της ΑΕΚ από τον πάγκο της ομάδας, μιλώντας με διόλου κολακευτικά σχόλια γι’ αυτόν.

«Δεν ξέρω αν είναι προπονητής! ‘Εχει αλλάξει τρεις ομάδες σε έξι μήνες και είναι απίθανο αυτό. Δούλευε στο τακτικό κομμάτι, αλλά σε όλα τα υπόλοιπα καθόμασταν 2,5 ώρες στο γήπεδο σαν κολόνες».

Να θυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος είχε αναλάβει τη γαλλική ομάδα τον Ιούνιο του 2018 και τον Οκτώβριο αποχώρησε μετά από μόλις οκτώ παιχνίδια, με απολογισμό μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ