Το τρελό συμβόλαιο που προσφέρει η Παρί στον Μπαπέ

Το τρελό συμβόλαιο που προσφέρει η Παρί στον Μπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να κρατήσει για πάντα στον Παρίσι τον Κιλιάν Μπαπέ και για αυτό τον λόγο σκοπεύει να του προσφέρει ένα «χρυσό» συμβόλαιο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να ανανεώσει δίνοντας ένα εξαιρετικό συμβόλαιο στον Κιλιάν Μπαπέ, ανεβάζοντας τον μισθό του στα επίπεδα του Νεϊμάρ.

Ο λόγος είναι οι πολλοί «μνηστήρες» που έχουν μαζευτεί για τα μάτια του Γάλλου επιθετικού και το γεγονός ότι οι Παριζιάνοι ποντάρουν πολλά πάνω του για το μέλλον του συλλόγου.

Η Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα Parisien έχει επηρεαστεί από τα συνεχή δημοσιεύματα για ενδιαφέρον την Ρεάλ, της Λίβερπουλ, της Μπαρτσελόνα και πολλών άλλων και για αυτό «τρέχει» να προλάβει για να μην χάσει τον Γάλλο.

Όπως αναφέρει το γαλλικό ΜΜΕ, η Παρί ετοιμάζει να προσφέρει ένα συμβόλαιο… τρελό για τον Γάλλο, που θα είναι ύψους 40 εκατ. ευρώ τον χρόνο. Τα λεφτά που θα πάρει είναι μυθικά, αφού θα ξεπεράσει πιθανόν σε βάθος χρόνου ακόμα και τον Νεϊμάρ, ο οποίος αν γίνει κάτι τέτοιο κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει παρελθόν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ