Μπαμπέ : «Μίλησα με τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι αλλά…»

Μπαμπέ : «Μίλησα με τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι αλλά…»

Για το λόγο που δεν προχώρησε η μετεγγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε ο Κιλιάν Μπαμπέ, λέγοντας πως «αυτό ανήκει στο παρελθόν». Τι είπε για τις επικείμενες μάχες με τους Μερένχες, τον Νεϊμάρ, τον Κριστιάνο Ρονάλντο, τον Μπενζεμά και τον Ζιντάν.

Παραδέχθηκε πώς μίλησε με τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι, εξήγησε όμως και το λόγο που τον οδήγησε να αποδεχθεί εν τέλει την πρόταση της Παρί Σεν Ζερμέν. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ξεκαθάρισε όμως θέλει να τον κερδίσει στους 16 του Champions League, ενώ το στόμα του έσταξε μέλι αναφέρθηκε στον Νεϊμάρ.

Ο Κιλιάν Μπαμπέ παραχώρησε συνέντευξη στη Marca, σε μια συζήτηση που περιστράφηκε όπως είναι φυσιολογικό γύρω από την επικείμενη μάχη της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Champions League, με τον 19χρονο Γάλλο επιθετικό να κάνει και μια -δημόσια- ευχή για το νέο έτος, το οποίο θέλει να τον βρει να σηκώνει τόσο την κούπα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όσο και το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

– Για τους αγώνες του Champions League: «Νομίζω πως είμαστε από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο, ίσως η Ρεάλ να είναι η κορυφαία καθώς έχει κερδίσει δύο συνεχόμενα Champions League. Εμείς τώρα μεγαλώνουμε, όμως θα πάμε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου για να προκριθούμε. Προσωπικά, θα είναι η πρώτη μου φορά που θα παίξω σε αυτό το γήπεδο και η αλήθεια είναι ότι θέλω να το δω πολύ καλά την μέρα πριν τον αγώνα και να προετοιμαστώ τέλεια. Γνωρίζουμε ότι θα πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στον κόσμο, είναι ένας αγώνας που μπορούμε να γράψουμε ιστορία κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου και αυτό μας δίνει τεράστιο κίνητρο. Τους σεβόμαστε, αλλά στο γήπεδο, ο σεβασμός πάει στην άκρη. Θα πρέπει να δείξουμε την ποιότητά μας. Όποιος περάσει από αυτό το ζευγάρι, θα είναι και από τα φαβορί για να φθάσει μέχρι το τέλος. Αν τους αποκλείσουμε, οι άλλες ομάδες θα μας φοβούνται. Αν το κάνει η Ρεάλ, επίσης».

– Για το καλοκαιρινό σίριαλ της μετεγγραφής του: «Απέρριψα τη Ρεάλ γιατί η Παρί είναι η ομάδα της πόλης μου. Είναι σαν ένας παιδί από τη Μαδρίτη να έχει την ευκαιρία να παίξει για την ομάδα της πόλης του και να πηγαίνει αλλού, σε άλλη χώρα. Αν πήγαινα εκεί, θα έπαιζα στην ομάδα που υποστήριζα από μικρός, ήθελα όμως να πάω στην Παρί και είμαι πολύ χαρούμενος με το πώς έχουν έρθει τα πράγματα. Υπήρχαν πολλές φήμες και είναι αλήθεια ότι μιλήσαμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, νομίζω όμως αυτό ανήκει στο παρελθόν και για μένα και για αυτούς. Τώρα παίζω στην Παρί και θα υπερασπιστώ 100% αυτή τη φανέλα».

– Για τον Κριστιάνο: «Είναι ένας ήρωας για μένα από τότε που ήμουν παιδάκι και ήταν απίστευτο το ότι τον συνάντησα όταν επισκέφθηκα το Βελντεμπέδας. Είμαστε όμως αντίπαλοι, εγώ σαν άνθρωπος είμαι πολύ ανταγωνιστικός και το μόνο που θέλω είναι να κερδίζω. Συνεπώς δεν έχει τόση σημασία ποιος είναι μπροστά μας, απλά θέλουμε να κερδίσουμε. Τον θαύμαζα όταν ήμουν μικρός, όμως αυτό τελείωσε. Από κάποιον που έχει κερδίσει πέντε Χρυσές Μπάλες, μπορείς να μάθεις πολλά, όμως τώρα θα πάω στο Μπερναμπέου για να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει».

– Για τον Νεϊμάρ: «Ο Νεϊμάρ είναι εδώ, νομίζω είναι παρόμοιος και σχεδόν στο ίδιο επίπεδο με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μαθαίνω πολλά από αυτόν, όπως και από τον Καβάνι. Οι άνθρωποι απ’ έξω βλέπουν τον Νεϊμάρ στο τερέν, όμως δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουν στο γήπεδο. Τον βλέπουν να κάνει κόλπα και τρίπλες και νομίζουν ότι είναι εγωιστής, ότι σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Όμως όταν μοιράζεσαι μαζί του τα αποδυτήρια, καταλαβαίνεις ότι δεν είναι σε καμία περίπτωση εγωιστής. Είναι πολύ καλός και ευγενικός άνθρωπος, ενδιαφέρεται πάντα για τον πλησίον του. Πάντα παίζει πρώτα για την ομάδα. Είναι αλήθεια ότι στο στιλ του έχει πολλές τρίπλες, κανείς όμως δεν του ζητάει να τις περιορίσει γιατί το κάνει εξαιρετικά. Δεν υπάρχει κανείς με κατάρτιση όπως τη δική του, είναι παίκτης που μπορεί να μας οδηγήσει σε τίτλους και πρέπει να επωφεληθούμε από αυτόν».

– Για τον Ζινεντίν Ζιντάν: «Τον είχα σαν είδωλο. Όλοι στη Γαλλία λατρεύουν τον Ζιντάν, όλοι που αγαπούν το ποδόσφαιρο ξέρουν ότι είναι μια ξεχωριστή περίπτωση. Αυτό που κάνει από τότε που ανέλαβε τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι εκπληκτικό, δεδομένου ότι τίποτα σε αυτό το σύλλογο δεν είναι εύκολο. Έχει πολλή πίεση να διαχειριστεί, ίσως επειδή ξέρει το σύλλογο από την εποχή του ως παίκτης. Έχει κερδίσει το σεβασμό όλων και είμαι χαρούμενος για αυτόν, για όλα όσα έχει πετύχει».

– Για τον Καρίμ Μπενζεμά: «Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Δεν ξέρω ακριβώς τι συνέβη και δεν αγωνίζεται πλέον με τη Γαλλία, δεν μπορώ να μιλήσω για αυτό το θέμα. Όλοι ακούν τι μπορεί να συμβαίνει, αλλά είναι κάτι που αφορά αυτόν και τον προπονητή. Αυτό που γνωρίζω με βεβαιότητα είναι ότι πρόκειται για έναν σπουδαίο παίκτη».

– Για το τι θέλει από το 2018: «Θέλω να κερδίσω το Champions League με την Παρί Σεν Ζερμέν και το Παγκόσμιο Κύπελλο με την Εθνική μου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ