Κινείται για Μανέ αν χάσει τον Νεϊμάρ η Παρί

Κινείται για Μανέ αν χάσει τον Νεϊμάρ η Παρί

Την περίπτωση του Σαντιό Μανέ φέρεται να εξετάζει η Παρί Σεν Ζερμέν, σε περίπτωση που ο Νεϊμάρ εμμείνει στην απόφασή του να φύγει από το Παρίσι.

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι το κεντρικό όνομα στη μεταγραφική «πιάτσα» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου και ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για να πάρει τον Γάλλο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Ο Βραζιλιάνος, όμως, τεχνικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν, Λεονάρντο, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά το ζήτημα ανανέωσης του συμβολαίου με τον Μπαπέ, δήλωσε πως ο 21χρονος άσος θα μείνει στο Παρίσι.

Δεν μπορεί να πει το ίδιο, όμως, και για τον Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος σταρ αναμένεται το προσεχές καλοκαίρι να κάνει, αυτό το που δεν κατάφερε στο περασμένο: Να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Όλα δείχνουν πως η φετινή θα είναι η τελευταία του στο Παρίσι και το καλοκαίρι αναμένεται να ενταχθεί ξανά στο δυναμικό της ισπανικής ομάδας, με το κόστος της μεταγραφής να αγγίζει τα 200 εκατ. ευρώ.

Η διοίκηση της πρωταθλήτριας Γαλλίας έχει αποδεχθεί την αποχώρηση του Νεϊμάρ και με τα χρήματα που θα πάρει από την Μπαρτσελόνα θα κινηθεί για την απόκτηση του Σαντιό Μανέ από τη Λίβερπουλ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ