Μπαπέ για Μέσι: «Υπήρχαν μέρες που έβαζα τρία γκολ και αυτός τέσσερα»

Μπαπέ για Μέσι: «Υπήρχαν μέρες που έβαζα τρία γκολ και αυτός τέσσερα»

Ο Κιλιάν Μπαπέ μίλησε για τον μεγάλο του στόχο που είναι η κατάκτηση μιας Χρυσής Μπάλας κι αναφέρθηκε στον Λιονέλ Μέσι, τονίζοντας ότι θα μπορούσε να είναι εκείνος ο νικητής και όχι ο Αργεντινός.

Με αφορμή την δεύτερη διαδοχική κατάκτηση του βραβείου «Γάλλος παίκτης της χρονιάς», που απονέμει το France Football, ο Κιλιάν Εμπαπέ μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το γεγονός πως ο Λιονέλ Μέσι κατέκτησε την Χρυσή Μπάλα, για έκτη φορά στην καριέρα του.

Όπως τόνισε ο Γάλλος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, πίστεψε πως μπορούσε να είναι εκείνος ο νικητής και όχι ο Αργεντινός, αλλά στη συνέχεια σκέφτηκε ότι ο Μέσι πάντα ήταν πιο μπροστά του στη διεκδίκηση του βραβείου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πίστεψα ότι μπορώ να διεκδικήσω τον τίτλο της Χρυσής Μπάλας. Αλλά είχα τον Μέσι μπροστά μου. Υπήρχαν μέρες που σκόραρα τρία γκολ και εκείνος θα έβαζε τέσσερα. Θυμάμαι ότι ρώτησα μια φορά τον Ουσμάν Ντεμπελέ. ‘Δεν είναι δυνατόν. Επίτηδες το κάνει;’».

Για τη σχέση του με τον Νεϊμάρ: «Όταν ήρθα στο Παρίσι, δεν χωρούσε κουβέντα. Ο Νεϊμάρ είναι το αστέρι της ομάδας. Μετά πήρα το Μουντιάλ με την εθνική Γαλλίας και υπήρχαν κάποιες φήμες ότι δεν τα πηγαίναμε καλά μεταξύ μας. Του είπα ότι θα είμαι πάντα εδώ για να τον βοηθάω στην ομάδα».

Για την αλλαγή στον τρόπο παιχνιδιού του: «Νομίζουν ότι ο Μπαπέ άλλαξε, αλλά είναι ψέμα. Παίζω για να παίρνω αποφάσεις και να είμαι σημαντικός στην ομάδα μου. Παλιά, πάσαρα την μπάλα για να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Τώρα, μου δίνουν εμένα την μπάλα και παίρνω αυτήν την ευκαιρία».

Για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Φυσικά θέλω να πάω στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αλλά δεν θα φτάσει ποτέ την αίσθηση του να παίζεις στο EURO. Θα το συζητήσω πάντως με τον τεχνικό διευθυντή».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ