Στην Ντιζόν ο Μπενζιά, πήρε το «10» (pic)

Στην Ντιζόν ο Μπενζιά, πήρε το «10» (pic)

Ο Αλγερινός μέσος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό και επέστρεψε στη Γαλλία για χάρη της Ντιζόν – Το «10» πήρε ο Αφρικανός, που έπαιξε μόλις σε 9 ματς με τα ερυθρόλευκα.

Με τα χρώματα της Ντιζόν θα αγωνίζεται ως το τέλος της σεζόν ο Γιασίν Μπενζιά, με τον Αλγερινό χαφ να υπογράφει στην γαλλική ομάδα ως δανεικός από τη Λιλ και να παίρνει τη φανέλα με το νούμερο «10».

Η περιπέτειά του 25χρονου μέσου στον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε πρόωρα, με τον Αφρικανό να επιστρέφει στη Γαλλία, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Ντιζόν.

Στην πειραϊκή ομάδα έμεινε για ένα εξάμηνο, πραγματοποιώντας συνολικά μόλις 9 συμμετοχές. Πέντε στο πρωτάθλημα, μία στο κύπελλο και τρεις στην Ευρώπη. Σε κανένα από αυτά όμως δεν αγωνίστηκε σε ολόκληρο το 90άλεπτο, με τον Πέδρο Μαρτίνς να τον χρησιμοποιεί στα περισσότερα ως αλλαγή.

Το κεφάλαιο «Ολυμπιακός» έκλεισε πλέον οριστικά για τον Γιασίν Μπενζιά, με τις δύο πλευρές να ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους και τον Αλγερινό μέσο να επιστρέφει στην Γαλλία για την Ντιζόν, με στόχο να τη βοηθήσει να παραμείνει στην μεγάλη κατηγορία.

Δείτε την ανάρτησή του στα social media:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ