Ο Νεϊμάρ δέχθηκε κάρτα για ντρίμπλα και ξέσπασε: «Άντε γαμ#%#^»!

Ο Νεϊμάρ δέχθηκε κάρτα για ντρίμπλα και ξέσπασε: «Άντε γαμ#%#^»!

Έξω φρενών έγινε ο Νεϊμάρ με την απόφαση του διαιτητή να του δείξει την κίτρινη κάρτα για... ντρίπλα, με αποτέλεσμα να προβεί σε πρωτοφανές ξέσπασμα κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου.

Ο Νεϊμάρ βρήκε την ευκαιρία να κάνει τη γνωστή ντρίμπλα «ουράνιο τόξο» σε αντίπαλό του στην αναμέτρηση της Παρί με τη Μονπελιέ, με τον διαιτητή να του δείχνει αμέσως την κίτρινη κάρτα. Αυτή η απόφαση δεν άρεσε καθόλου στον Βραζιλιάνο, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις από τον ρέφερι με τον οποίον αργότερα είχαν μια σύντομη στιχομυθία.

Ο εκνευρισμός του αστέρα του Παριζιάνων, πάντως ήταν αρκετά πρόδηλος και μετά τον μεταξύ τους διάλογο, με τον 27χρονο τελικά να ξεσπά κατά του βοηθού στη διάρκεια του ημιχρόνου και την παρουσία των δυο ομάδων στα αποδυτήρια.

«Απαγορεύεται να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο τώρα; Αν παίξω με ωραίο τρόπο θα πάρω κίτρινη; Παίζω ποδόσφαιρο, δεν μιλάω και παρ’ όλα αυτά παίρνω κάρτα» άρχισε να φωνάζει ο «Νέι», με τον τέταρτο να του αναφέρει: «Μίλα γαλλικά!».

Η απάντηση αυτή δεν άρεσε καθόλου στον Νεϊμάρ, ο οποίος συνέχισε να του απευθύνεται σε έντονο ύφος: «Αν μιλήσω γαλλικά θα τιμωρηθώ με αυτά που θα πω, άντε γαμη%^#^$#»! φέρεται να είπε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ