Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απο τη Ρωσία με αγάπη...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κινδυνεύει με εξάμηνη «καμπάνα» ο Ζέλσον Μαρτίνς

Ο Ζέλσον Μαρτίνς αποβλήθηκε από το ματς της Μονακό με τη Νιμ, επειδή έσπρωξε το διαιτητή της αναμέτρησης και κινδυνεύει με πολύ βαριά τιμωρία.

Κινδυνεύει με εξάμηνη «καμπάνα» ο Ζέλσον Μαρτίνς | to10.gr

Με έξι μήνες αποκλεισμό κινδυνεύει ο Πορτογάλος εξτρέμ της Μονακό, Ζέλσον Μαρτίνς, για την απώθηση του διαιτητή της αναμέτρησης με τη Νιμ, Μικαέλ Λεσάζ,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο 24χρονος άσος ήταν έξαλλος με την αποβολή του συμπαίκτη του, Τιέμουε Μπακαγιόκο, από την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Ligue 1 και απώθησε επανειλημμένα τον ρέφερι της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να αποβληθεί και εκείνος.

Δεδομένα θα πρέπει να θεωρούνται το βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο και τιμωρία αποκλεισμού που μπορεί να φτάσει και τα οκτώ παιχνίδια, αν και δεν αποκλείεται η αποβολή του από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα της Μονακό για τους επόμενους έξι μήνες. Η πειθαρχική επιτροπή της Ligue 1 θα συνεδριάσει την Τετάρτη (05/02) για να αποφασίσει για την τύχη του Μαρτίνς.

«Η ενέργειά του ήταν επαίσχυντη, απαράδεκτη, αφόρητη, ανεπίτρεπτη. Οι εικόνες είναι απίστευτες και μοιάζουν να προέρχονται από άλλη εποχή. Ο διαιτητής δεν αγγίζεται!», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης των Γάλλων διαιτητών.