Η αξία του Μπαπέ ξεπερνάει τα 225 εκατ. ευρώ

Η αξία του Μπαπέ ξεπερνάει τα 225 εκατ. ευρώ

Ο Κιλιάν Μπαπέ είναι ο πιο ακριβός ποδοσφαιριστής στον κόσμο με την αξία του να ξεπερνάει τα 225 εκατ. ευρώ.

Ο Kιλιάν Μπαπέ παραμένει ο πιο ακριβός παίκτης στον κόσμο, χωρίς καμία αλλαγή στην αξία του, η οποία είναι ίση με 225 εκατομμύρια, όπως αναφέρει η KPMG στην παρουσίαση της νέας σχετικής λίστα της.

Οι Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ, αν και «έπεσαν» πέντε και 10 εκατομμύρια, αντίστοιχα, στην αξία που έχουν τους τελευταίους τρεις μήνες, διατήρησαν την θέση τους στο βάθρο, με 175 εκατομμύρια έκαστος.

Είναι ενδιαφέρον ότι υπάρχουν μόνο τρεις παίκτες στο top 10, των οποίων η αξία έχει αυξηθεί σε αυτούς τους τρεις μήνες. Μεταξύ αυτών, είναι και ο Άγγλος διεθνής επιθετικός της Ντόρτμουντ, Τζέιντον Σάντσο (139 εκατομμύρια), ο οποίος έφτασε στην έβδομη θέση χάρη στην αύξηση της αξίας του πάνω από 23 εκατομμύρια ευρώ.

Οι άλλοι δύο παίκτες που είδαν την αξία τους να αυξάνεται, είναι το δίδυμο των επιθετικών της Λίβερπουλ, Μο Σαλάχ, τέταρτος με αξία 155 εκατομμυρίων, αυξημένη κατά 5 σε σύγκριση με το Νοέμβριο και Σαντιό Μανέ, έκτος με αυξημένη αξία 11 εκατομμυρίων, φτάνοντας τα 141 εκατομμύρια.

Μεταξύ των δύο αυτών, στην πέμπτη θέση αυτής της ειδικής κατάταξης, βρίσκεται ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ραχίμ Στέρλινγκ, η αξία του οποίου παρέμεινε αμετάβλητη και 150 εκατομμύρια…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ