Η Παρί σκέφτεται τον Κριστιάνο αν πουλήσει τον Νεϊμάρ

Η Παρί σκέφτεται τον Κριστιάνο αν πουλήσει τον Νεϊμάρ

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, η Παρί Σεν Ζερμέν θα επιχειρήσει να αγοράσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο, σε περίπτωση που ο Νεϊμάρ φύγει για την Μπαρτσελόνα.

Μπορείτε να φανταστείτε ένα δίδυμο Κριστιάνο Ρονάλντο – Κιλιάν Εμπαπέ; Στην Παρί Σεν Ζερμέν το ονειρεύονται ήδη. Και σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ο Πορτογάλος θα ανέβει στην κορυφή της λίστας των Παριζιάνων αν ο Νεϊμάρ τελικά αποχωρήσει και επιστρέψει στην αγαπημένη του Βαρκελώνη.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Diario Gol, η οικονομική ζημιά της Γιουβέντους φέτος ξεπερνάει τα 50 εκατομμύρια ευρώ και οι Ιταλοί σκέφτοναι τρόπους για να το… μαζέψουν. Κάπως έτσι προκύπτει το πρώτο σοβαρό στοιχείο πως είναι πιθανό να βγάλουν στη… βιτρίνα τον Κριστιάνο.

Το δεύτερο έχει να κάνει φυσικά με την πανίσχυρη οικονομικά Παρί, που αν πουλήσει τον Νεϊμάρ θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό το οποίο θα μπορέσει στη συνέχεια να προσφέρει για μια ακόμα μεταγραφή που θα κάνει τεράστιο κρότο. Με την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Για τον Πορτογάλο, πάντως, γράφεται κατά κόρον πως θα ακολουθήσει πορεία… Μπέκαμ και μετά τις Γιουνάιτεντ και Ρέαλ, στις οποίες έχουν αγωνιστεί και οι δύο, θα πάρει τον δρόμο για την Αμερική και το MLS.

Όλα αυτά, πάντως, παραμένουν ακόμα σε επίπεδο φημών και δημοσιευμάτων. Τίποτα το επίσημο έως τώρα. Για τον Κριστιάνο, πάντως, θα πρέπει να κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλού και την περίπτωση της Γιουνάιτεντ. Που είναι ικανή να τα δώσει όλα για να τον φέρει πίσω, γνωρίζοντας πως και ο ίδιος θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στο αγαπημένο του Ολντ Τράφορντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ