Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Finito la musica στο κίνημα της παύλας. Άργησαν, αλλά το κατάλαβαν...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Νεϊμάρ: «Γυμνάζομαι για να είμαι έτοιμος στην επανέναρξη»

Ο Νεϊμάρ μίλησε για τη διακοπή των πρωταθλημάτων αλλά και για την επανέναρξη τους όταν αυτή έρθει, τονίζοντας ότι γυμνάζεται για να είναι πανέτοιμος.

Νεϊμάρ: «Γυμνάζομαι για να είμαι έτοιμος στην επανέναρξη» | to10.gr

Ο Νεϊμάρ αποφάσισε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να περάσει το διάστημα που δεν θα υπάρχει ποδοσφαιρική δράση, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα, ήλθε στο φως της δημοσιότητας, μία φωτογραφία που δείχνει τον Βραζιλιάνο άσο να μην τηρεί τα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του κορωνοϊού, ωστόσο ο Νεϊμάρ γυμνάζεται σε καθημερινή βάση.

«Χρησιμοποιώ το μέτρο της κοινωνικής αποστασιοποίησης για να διατηρήσω την φυσική μου κατάσταση. Ο Ρικάρντο (σ.σ. ο προσωπικός του προπονητής φυσικής κατάστασης) έχει ετοιμάσει ένα έντονο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, έτσι ώστε να είμαι έτοιμος με την επανέναρξη των διοργανώσεων», δήλωσε ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν με τον Ρικάρντο να προσθέτει:

«Ο Νεϊμάρ κάνει πολύ σκληρή δουλειά στην άμμο. Κάνουμε πιο συγκεκριμένες ασκήσεις σε παιχνίδια όπως το ποδόσφαιρο και άλλες δραστηριότητες. Δεν βρισκόμαστε σε περίοδο ξεκούρασης. Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να διατηρήσουμε τον Νεϊμάρ σε υψηλό επίπεδο απόδοσης, αλλάζοντας τις ασκήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο».