L’Equipe: Επανέναρξη της Ligue 1 στις 17 Ιουνίου

L’Equipe: Επανέναρξη της Ligue 1 στις 17 Ιουνίου

Σχέδιο στο οποίο το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 17 Ιουνίου έχουν βγάλει οι Γάλλοι.

H Γαλλία εξετάζει το ενδεχόμενο επανέναρξης της Ligue 1 στις 3 Ιουνίου ή στις 17 Ιουνίου, με την τελευταία ημερομηνία να είναι πιο πιθανή, όπως αποκαλύπτει η L’Equipe , επικαλούμενη έγγραφο από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος (LFP).

Το ποδόσφαιρο στη Γαλλία διεκόπη επ ‘αόριστον τον περασμένο μήνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ενώ χθες ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν επέκτεινε την καραντίνα στη χώρα μέχρι τις 11 Μαΐου.

Η Equipe αναφέρει ότι αν η σεζόν αρχίσει πάλι στις 17 Ιουνίου, οι ομάδες θα πρέπει να παίζουν κάθε τρεις μέρες, ώστε η κανονική σεζόν να τελειώσει μέχρι τις 25 Ιουλίου, αφήνοντας το χρόνο για play-off υποβιβασμού και ανόδου να ολοκληρωθούν μέχρι τις 2 Αυγούστου.

Επιπλέον, η γαλλική εφημερίδα αναφέρει ότι τα μέλη της LFP ψήφισαν την Παρασκευή για να μεταφέρουν την έναρξη της επόμενης σεζόν κατά δύο εβδομάδες έως τις 23 Αυγούστου, αλλά ότι η απόφαση θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γαλλίας (FFF).

Ο τελικός του γαλλικού Κυπέλλου μεταξύ του Παρί Σεν Ζερμέν και Σεντ Ετιέν έχει προγραμματιστεί για τις 27 Ιουνίου, σύμφωνα με το έγγραφο, ενώ ο τελικός του League Cup μεταξύ Παρί Σεν Ζερμέν και Λιόν για τις 11 Ιουλίου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ