Η Παρί Σεν Ζερμέν μοιράζει 25.000 γεύματα στους υγειονομικούς

Η Παρί Σεν Ζερμέν μοιράζει 25.000 γεύματα στους υγειονομικούς

Νέα σπουδαία κίνηση από την Παρί Σεν Ζερμέν που θα μοιράσει χιλιάδες γεύματα στους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Από την αρχή της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, ο οργανισμός της Παρί Σεν Ζερμέν, κινητοποιήθηκε έντονα και με διάφορες δράσεις, ενισχύει όλους όσοι δίνουν καθημερινά την μάχη με την Covid-19.

Ανάμεσα στις δράσεις που ξεχώρισαν, ήταν η πώληση μέσω διαδικτύου της συλλεκτικής φανέλας με το μήνυμα «Όλοι ενωμένοι», από την οποία συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 200.000 ευρώ. Και σήμερα, οι διοικούντες τους πρωταθλητές Γαλλίας, γνωστοποίησαν πως αξιοποιούν αυτό το ποσό.

Με αυτά τα χρήματα, η Παρί Σεν Ζερμέν, χρηματοδότησε την παράδοση 25.000 γευμάτων (περίπου 1.200 την ημέρα) στο προσωπικό των νοσοκομείων της γαλλικής πρωτεύουσας. Τα πιάτα, παραδίδονται από ειδικά διαμορφωμένα οχήματα τροφίμων (τις γνωστές καντίνες) και αυτή η δράση αλληλεγγύης κατέστη δυνατή, «χάρη στην δέσμευση 60 εθελοντών που κάνουν εργάζονται επί επτά ημέρες την εβδομάδα, στις κουζίνες του “ Parc des Princes”, όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ