Ο Εμπαπέ ζήτησε να μοιραστεί το βραβείο του πρώτου σκόρερ με τον Μπεν Γιεντέρ

Ο Εμπαπέ ζήτησε να μοιραστεί το βραβείο του πρώτου σκόρερ με τον Μπεν Γιεντέρ

Οι δύο παίκτες σημείωσαν από 18 γκολ, η Ligue 1 αποφάσισε να αναδείξει των Εμπαπέ πρώτο σκόρερ λόγω λιγότερων συμμετοχών, αλλά ο Γάλλος είχε άλλη άποψη.

Το γαλλικό πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε… πριν την ώρα του μετά την απόφαση της κυβέρνησης λόγω του κορωνοϊού, με την Παρί Σεν Ζερμέν να στέφεται πρωταθλήτρια αφού ήταν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Την ίδια ώρα, ο Κιλιάν Εμπαπέ, σύμφωνα με τους κανονισμούς, αναδείχτηκε πρώτος σκόρερ έχοντας 18 γκολ σε 20 αγώνες, όμως 18 γκολ είχε πετύχει και ο Βισάμ Μπεν Γιεντέρ της Μονακό, ο οποίος τα είχε σημειώσει σε 26 ματς.

Ωστόσο, ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν σε μια επίδειξη… fair play, ζήτησε να μοιραστεί το βραβείο του πρώτου σκόρερ, από τη στιγμή που οι δύο παίκτες είχαν σημειώσει ίδιο αριθμό τερμάτων.

«Ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια. Αλλά νομίζω ότι και ο Βισάμ αξίζει το τρόπαιο, όπως έγινε στην Premier League πέρυσι», έγραψε στο Twitter ο Κιλιάν Εμπαπέ,

Πέρυσι στην Premier League τον τίτλο του πρώτου σκόρερ μοιράστηκαν οι Σαλάχ, Μανέ και Ομπαμεγιάνγκ που είχαν από 22 γκολ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ