Παρότι οι φήμες επέμεναν για το αντίθετο, ο Τόμας Τούχελ θα συνεχίσει να δουλεύει στην Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Γερμανός προπονητής δεν θα απολυθεί, όπως αποκάλυψε ο αθλητικός διευθυντής της πρωταθλήτριας Γαλλίας, Λεονάρντο.
Ο Βραζιλιάνος παράγοντας ανέφερε στο IDD ότι ο Τούχελ «έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο και θα είναι στον πάγκο την επόμενη σεζόν. Τα έχει πάει καλά, τα αποτελέσματα είναι θετικά».
Στην ερώτηση εάν υπάρχουν σκέψεις στη διοίκηση για την πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του Τούχελ, ο Λεονάρντο απέφυγε να απαντήσει. «Έχουμε χρόνο για να το σκεφτούμε» σχολίασε ο Βραζιλιάνος.
Ρέτσος: «Δεν θα ήταν κακό να παραμείνω στη Σεντ Ετιέν»
Ο Παναγιώτης Ρέτσος που αγωνίζεται στη Σεντ-Ετιέν ως δανεικός από τη Λεβερκούζεν βλέπει θετικά την προοπτική να παραμείνει στη γαλλική ομάδα και την επόμενη σεζόν.
Η Λιλ επικράτησε με 2-0 της Μαρσέιγ και απολαμβάνει εκ νέου τη μοναξιά της κορυφής, με την Παρί Σεν Ζερμέν, που νίκησε εκτός έδρας την Μπορντό (1-0), να βρίσκεται στο -2 από τους Λιλουά.
Επιασε κορυφή η Λιόν (1-0), νέα ήττα για τη Σεντ Ετιέν του Σισέ (3-2)
Η Λιόν επικράτησε με 1-0 της Ρεν και με 59 βαθμούς ισοβαθμεί στην κορυφή με την Λιλ, η οποία όμως έχει ένα παιχνίδι λιγότερο – Εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Λανς για την Σεντ Ετιέν του Σισέ.
O Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει αφήσει πίσω του προπονητές επιπέδου Κλοπ, Γκουαρντιόλα, Μουρίνιο, όσον αφορά τα κέρδη που έχει αποφέρει στις ομάδες του από μεταγραφές
Η σαρωτική Σίτι μέσα στο 2021, η... ανάκαμψη της Μπαρτσελόνα και οι τρεις εκπλήξεις (pics)
Ποιοι θα ήταν πρωτοπόροι στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα αν αυτά ξεκινούσαν από την πρώτη Ιανουαρίου; Η Μάντσεστερ Σίτι που είναι μια κατηγορία μόνη της και οι άλλοι...
Μαρσέιγ: Μάζεψε τα πράγματά του ο Βίλας Μπόας, ξεκινάει η εποχή Σαμπάολι
Ο Πορτογάλος τεχνικός μάζεψε τα πράγματά του και αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο της Μαρσέιγ, με τη γαλλική ομάδα να μπαίνει στην εποχή Σαμπάολι.