Πήρε άλλον αριστερό μπακ η Νις, αφήνει τον Κώστα Τσιμίκα

Πήρε άλλον αριστερό μπακ η Νις, αφήνει τον Κώστα Τσιμίκα

Η γαλλική ομάδα απέκτησε τον Χασάν Καμαρά από τη Ρεμς έναντι 4 εκατ. ευρώ και αφήνει οριστικά την περίπτωση του Κώστα Τσιμίκα.

Στο πρόσωπο του Χασάν Καμαρά βρήκε τελικά η Νις τον αριστερό μπακ που έψαχνε, αφού όπως αναφέρουν τα χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό, η γαλλική ομάδα τα βρήκε σε όλα με τη Ρεμς για την απόκτηση του 26χρονου άσου έναντι 4 εκατ. ευρώ.

Όπως είχατε διαβάσει στο «10.gr» την περασμένη Τετάρτη, οι άνθρωποι της Νις έκριναν πολύ υψηλές τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού, οι οποίες αγγίζαν τα 20 εκατ. ευρώ και απέσυραν το ενδιαφέρον τους, στρέφοντας το βλέμμα τους στον Χασάν Καμαρά.

Ο Καμαρά έχει γεννηθεί στη Γαλλία, αλλά έχει ρίζες από την Γκάμπια, ενώ εκτός από αριστερός μπακ μπορεί να παίξει και ως αριστερό εξτρέμ. Είναι εξαιρετικός στο επιθετικό κομμάτι, αλλά στην άμυνα αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά δημοσιεύματα, η Νις συμφώνησε σε όλα με τη Ρεμς για την απόκτηση του 26χρονου και τις επόμενες ώρες ο παίκτης αναμένεται στην Κυανή Ακτή για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να ανακοινωθεί από την ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά.

Ο Χασάν  Καμαρά στη σεζόν που ολοκληρώθηκε άδοξα, αφού το πρωτάθλημα διεκόπη λόγω του κορωνοϊού, πραγματοποίησε 23 συμμετοχές, έχοντας 2 γκολ. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις θεωρείται αδύνατον η Νις να κινηθεί για τον Τσιμίκα, με την Νάπολι όμως – όπως τονίζουν οι Ιταλοί – να παραμένει στο κόλπο για την απόκτηση του Ελληνα αριστερού μπακ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ