Νεϊμάρ : Αντιμέτωπος με διετή φυλάκιση

Νεϊμάρ : Αντιμέτωπος με διετή φυλάκιση

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν με την κατηγορία οικονομικής απάτης όταν είχε μεταγραφεί στην Μπαρτσελόνα από τη Σάντος.

Ο Νεϊμάρ βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη εξαιτίας οικονομικής απάτης κατά τη διάρκεια της μεταγραφής του από τη Σάντος στην Μπαρτσελόνα το 2013. Σύμφωνα με την ισπανική El Pais, ο Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν αντιμετωπίζει φυλάκιση δύο ετών και χρηματικό πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι εμπλεκόμενοι παράγοντες της Μπαρτσελόνα, δηλαδή οι διοικούντες την ισπανική ομάδα, αλλά και ο πατέρας του Νεϊμάρ θα προσαχθούν επίσης ενώπιον της δικαιοσύνης. Η υπόθεση έχει να κάνει με το ότι η συμφωνία για τη μεταγραφή του Νεϊμάρ υποβλήθηκε από το επενδυτικό ταμείο DIS είχε τα δικαιώματά του όταν αγωνιζόταν στη βραζιλιάνικη ομάδα.

Το DIS, το οποίο συνεργαζόταν με τη Σάντος έως ότου αποκτούσε νέο πρόεδρο, υποστηρίζει ότι τα χρήματα που της καταβλήθηκαν για τη μεταγραφή, δεν συμπίπτουν με το ποσό που είχε δαπανήσει η Μπαρτσελόνα. Το κόστος μεταγραφής του Νεϊμάρ ήταν 57,1 εκατ. ευρώ, ωστόσο στη συνέχεια επιβεβαιώθηκε ότι οι μπλαουγκράνα είχε πληρώσει περισσότερα χρήματα, ενώ το DIS δεν έλαβε το πλήρες μερίδιό του.

Συνεπώς, ο 25χρονος Βραζιλιάνος διεθνής επιθετικός βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη και κινδυνεύει με δύο χρόνια φυλακή και πρόστιμο 10 εκατομμυρίων ευρώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ