Παραμένει Παριζιάνος ο Κουρζαβά

Παραμένει Παριζιάνος ο Κουρζαβά

Τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν θα φορά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Λαϊβίν Κουρζαβά, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο έως και το 2024.

Ο Λαϊβίν Κουρζαβά πραγματοποίησε μια πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν σε μια ιδιαίτερη περίοδο, καθώς το πρωτάθλημα Γαλλίας, όπως και τα περισσότερα ανά τον κόσμο, διεκόπη λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι θετικές εμφανίσεις του έκαναν τους ανθρώπους της γαλλικής ομάδας να τον εμπιστευτούν και να επεκτείνουν τη συνεργασία τους μαζί του. Συγκεκριμένα το συμβόλαιό του έληγε το καλοκαίρι του 2020 και η Πρωταθλήτρια Γαλλίας προχώρησε στην ανανέωσή του μέχρι και το καλοκαίρι του 2024.

Ο Γάλλος αποκτήθηκε από τους Παριζιάνους το 2015 με μεταγραφή αξίας 25 εκατομμυρίων ευρώ από τη Μονακό. Αυτή ήταν η πέμπτη του σεζόν με τη φανέλα της Παρί και φέτος πανηγύρισε την τέταρτη κατάκτηση του γαλλικού πρωταθλήματος. Μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 13 γκολ και 21 ασίστ σε 123 συμμετοχές με τον σύλλογο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Ο Κουρζαβά μετρά επίσης 13 συμμετοχές με τη φανέλα της Εθνικής Γαλλίας έχοντας σημειώσει 1 γκολ.

Η Παρί Σεν Ζερμέν προχώρησε στην ανακοίνωση της ανανέωσης μέσα από βίντεο που ανέβασε στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter, γράφοντας: «Τέσσερα επιπλέον χρόνια».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ