Μαρσέιγ: Τι συμβαίνει με τον Μήτρογλου (vid)

Μαρσέιγ: Τι συμβαίνει με τον Μήτρογλου (vid)

Ο Έλληνας επιθετικός επέστρεψε στην Μαρσέιγ μετά τους δανεισμούς σε Γαλατάσαραι και Αϊντχόβεν, αλλά βρίσκεται εκτός πλάνων. «Αγκάθι» για την γαλλική ομάδα το υψηλό συμβόλαιο.

Ο Κώστας Μήτρογλου δεν θυμίζει σε τίποτα τον επιθετικό που ήταν στον Ολυμπιακό και την Μπενφίκα και αυτή την στιγμή, αποτελεί ένα οικονομικό «βάρος» στην Μαρσέιγ.

Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα «le10sport», η Μαρσέιγ ψάχνεται να πουλήσει τον έμπειρο φορ και να απαλλαγεί από το υψηλό συμβόλαιό του. Ο 32χρονος επιθετικός απέτυχε να δικαιολογήσει το κόστος της μεταγραφής στην Μαρσέιγ, ενώ οι δανεισμοί του σε Γαλατασαράι και Αϊντχόφεν δεν άλλαξαν την άποψη των ανθρώπων της γαλλικής ομάδας.

Το 2017, η Μαρσέιγ δαπάνησε 15 εκ. ευρώ για να κάνει δικό της τον Κώστα Μήτρογλου, με την αισιοδοξία ότι θα λύσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ωστόσο, η πορεία του Έλληνα επιθετικού στο γαλλικό πρωτάθλημα δεν δικαίωσε ποτέ τις προσδοκίες. Μέσα σε 1,5 χρόνο, κατάφερε να σκοράρει μόλις 16 τέρματα σε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Το αποτέλεσμα ήταν να τεθεί εκτός πλάνων και να μπει στην λίστα των αποχωρήσεων. Με δανεισμό στην Γαλατασαράι αρχικά και στην Αϊντχόφεν στην συνέχεια, προσπάθησε να βρει τον εαυτό του. Ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε, έχοντας δύο γκολ σε εννιά αγώνες στην Τουρκία και τρία τέρματα σε 18 αναμετρήσεις στην Ολλανδία.

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Αντρέ Βίλας-Μπόας, δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του έμπειρου φορ, όμως, ο Κώστας Μήτρογλου έχει συμβόλαιο για ένα ακόμα χρόνο. Μάλιστα, οι απολαβές του είναι ιδιαίτερα υψηλές, αφού αγγίζουν το 1,5 εκ. ευρώ ετησίως. Οι Γάλλοι θέλουν να πουλήσουν τον Μήτρογλου ώστε να γεμίσουν τα ταμεία τους με ρευστό, αλλά και να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του. Το φετινό καλοκαίρι θα είναι «καυτό» για τον 32χρονο στράικερ, το όνομα του οποίου είναι από τα πρώτα της λίστας προς αποχώρηση.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ