Ολυμπιακός: Σοβαρό ενδιαφέρον της Ρεν για τον Σισέ!

Ολυμπιακός: Σοβαρό ενδιαφέρον της Ρεν για τον Σισέ!

Η Equipe αποκαλύπτει ότι ο Πάπε Αμπού Σισέ βρίσκεται στις υψηλότερες θέσεις της λίστας του τεχνικού διευθυντή της Ρεν.

Πριν από ενάμιση χρόνο ο Ολυμπιακός αρνήθηκε επίσημη πρόταση ύψους 18.000.000 ευρώ (από την Αουγκσμπουργκ) για την παραχώρησή του. Μια άρνηση κόντρα στην… οικονομική λογική. Μια κίνηση που, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι οι Ερυθρόλευκοι δεν είναι selling club χωρίς μέτρο. Αντίθετα, παράγουν, αναδεικνύουν ποδοσφαιριστές, εκτοξεύουν τις υπεραξίες τους και όταν κρίνουν, πωλούν.

Αυτό το καλοκαίρι είναι το πιο περίεργο στη σύγχρονη ιστορία του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Ο κορωνοϊός άλλαξε τα πάντα. Και έφερε τα πάνω κάτω και στις μεταγραφικές κινήσεις. Με τον Σισέ να παραμένει ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα, σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Καθώς τα προσόντα του, αλλά και η συνολική παρουσία του στον Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με την ηλικία του, έχουν κάνει πολλούς σημαντικούς και κυρίως πλούσιους συλλόγους να ασχολούνται σοβαρά με την περίπτωσή του.

Τελευταία ομάδα που μπήκε στη λίστα των ενδιαφερόμενων, είναι η Ρεν. Με την είδηση να αποκαλύπτει η πάντα έγκριτη γαλλική εφημερίδα Equipe. Η οποία αναφέρει με σαφήνεια πως ο Σισέ και ακόμη ένας κεντρικός αμυντικός βρίσκονται στη λίστα της γαλλικής ομάδας και του τεχνικού διευθυντή της.

Για την ακρίβεια, το δημοσίευμα αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο Φλοριάν Μορίς, ο τεχνικός διευθυντής τηςε Ρεν, έχει τσεκάρει δύο ακόμη ονόματα, διατηρώντας τακτική επαφή με την πορεία του Αργεντινού Μάρκος Σενεσί (Φέγενοορντ, 23 ετών) και τον Πάπε Αμπού Σισέ, τον κολοσσιαίο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού (24 ετών). Ο Μορίς παρακολούθησε τον Σισέ, έναν διεθνή αμυντικό με τη Σενεγάλη, που είναι «επιθετικός» και άνετος και με τα δύο πόδια, στη διάρκεια του αγώνα της φάσης των «32» του Europa League, μεταξύ της ελληνικής ομάδας και της Αρσεναλ, τον Φεβρουάριο».

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός ακούει προτάσεις για τον Σισέ. Και είναι ανοιχτός σε προσφορές που θα κυμαίνονται σε ποσά που θα ακουμπούν τα 15.000.000 ευρώ. Μάλιστα, υπάρχει η άποψη ότι ειδικά φέτος είναι πιο πιθανό από ποτέ να βρεθεί ομάδα για να τον αποκτήσει. Καθώς ειδικά η αναμέτρηση με την Αρσεναλ στην Αγγλία και το γκολ που είχε σημειώσει στη μεγαλειώδη πρόκριση επί των Λονδρέζων, έκαναν πολλές ομάδες να ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωσή του.

Πάντως, σε ό,τι έχει να κάνει με τη Ρεν, είναι πράγματι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Σισέ. Αλλά θεωρείται δύσκολο να φτάσει στα οικονομικά επίπεδα που θέλει ο Ολυμπιακός…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ