Ίντερ Μαϊάμι: Η ομάδα του Μπέκαμ «καταρρέει» μέσα στον πλούτο της! (pic,vid)

Ίντερ Μαϊάμι: Η ομάδα του Μπέκαμ «καταρρέει» μέσα στον πλούτο της! (pic,vid)

Η Ίντερ Μαϊάμι ενώ είναι η πιο ακριβή ομάδα του MLS, καθώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, έχει επενδύσει κοντά στα 16,2 εκατομμύρια δολάρια, για να την «χτίσει». Ωστόσο, οι οιωνοί δεν είναι καλοί, καθώς μέσα σε 13 αγώνες έχει καταφέρει μόνο 2 νίκες.

Η πρόσφατη μεγάλη επενδυτική δραστηριότητα του Ντέιβιντ Μπέκαμ, η Ίντερ Μαϊάμι, που αγωνίζεται στο MLS, φαίνεται πως βρίσκεται σε αδιέξοδο. Η πιο πλούσια ομάδα της Μέιτζορ Λιγκ με μπάτζετ στα 16,2 εκατομμύρια δολάρια, έχει έρθει αντιμέτωπη με ένα αρνητικό ρεκόρ, καθώς μετρά μόνο 2 νίκες σε 13 αγώνες μέχρι στιγμής.

Ο προπονητής της και πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φιλ Νέβιλ, παρόλο που έχει μεγάλη εμπειρία, καθώς έχει βρεθεί στο προπονητικό τιμ τηε Βαλένθια, έχει διατελέσει βοηθός στους  «κόκκινους διαβόλους», όπως και στην Κ-21 της Εθνικής Αγγλίας.

Ωστόσο, η εμπειρία του αυτή μέχρι στιγμής δεν έχει σταθεί «υπέρ» του, καθώς η Ίντερ Μαϊάμι, παρόλο που ανταγωνίζεται στο μπάτζετ την Τορόντο και τους Γκάλαξι, βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με μόλις 9 βαθμούς στα πρώτα 13 παιχνίδια. Αν και λείπουν από την Ίντερ Μαϊάμι 3 παιχνίδια, τα δημοσιεύματα τόσο στις ΗΠΑ όσο και στην Αγγλία, λόγω της παραγοντικής εμπλοκής του «Μπεκς» κάνουν λόγο για «φιάσκο». Επιπλέον υποστηρίζουν πως, η νέα δραστηριότητα του «καλύτερου εκτελεστή φάουλ» έχει εξελιχθεί στον απόλυτο εφιάλτη.

Η προσθήκη τόσο προπονητή όσο και αστέρων του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, είναι ένα πρότζεκτ που μέχρι στιγμής δεν έχει «δουλέψει», ούτε με τις μεταγραφές των Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Μπλεζ Ματουιντί.

Η βαριά ήττα με 5-0 από την πρωτοπόρο του MLS, Νιού Ίνγκλαντ Ρεβολούσιον, όπως και η χθεσινή ισοπαλία με την Φιλαδέλφεια Γιούνιον με 1-1, έχουν δημιουργήσει πονοκέφαλο στον Νέβιλ, αλλά και στον Μπέκαμ, ο οποίος θα πρέπει να βρει μία λύση πριν «καταρρεύσει» το δημιούργημά του.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ