Μπέκαμ – Άρχισε το «ψηστήρι» στον Μέσι για την Ίντερ Μαϊάμι

Μπέκαμ – Άρχισε το «ψηστήρι» στον Μέσι για την Ίντερ Μαϊάμι

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ επικοινώνησε με τον Λιονέλ Μέσι για να τον πείσει να έρθει στην Ίντερ Μαϊάμι μετά το τέλος του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν, σύμφωνα με βρετανικό δημοσίευμα.

Ο Λιονέλ Μέσι άνοιξε νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αφήνοντας την Μπαρτσελόνα μετά από 21 χρόνια για να υπογράψει διετές συμβόλαιο στην Παρί Σεν Ζερμέν. Παρότι δεσμεύεται μέχρι και το 2023 με τους Παριζιάνους, έχουν γίνει ήδη «κρούσεις» για την περίοδο που θα είναι ελεύθερος.

Όπως αναφέρει το BBC, ο πρώην αντίπαλος του με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ιδιοκτήτης της Ίντερ Μαϊάμι, του πιο ακριβού συλλόγου του MLS, όπως έδειξαν στοιχεία πριν από λίγο καιρό, θα ήθελε να τον δει να φορά τη φανέλα της κι επικοινώνησε πρόσφατα με τον Αργεντινό, εκφράζοντάς του την επιθυμία του αυτή.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής φαίνεται να του ζήτησε να έχει στα υπόψιν τον αμερικάνικο σύλλογο, όταν εκπνεύσει το τρέχον συμβόλαιό του με την Παρί. Το γεγονός ότι θα είναι 36 τότε δεν απασχολεί τον Άγγλο καθώς κι άλλοι παίκτες απέδωσαν καλά μετά τα τριάντα τους στο MLS, όπως ο Αντρέα Πίρλο στα 37 του και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, που αγωνίστηκε στην πρώην ομάδα που έπαιξε κι ο Μπέκαμ, τους Λος Άντζελες Γκάλαξι σε ηλικία 36 ετών, κι έμεινε μέχρι και τα 38 του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ