Το σπουδαίου επίτευγμα του Γιακουμάκη, με την φανέλα της Ατλάντα

Το σπουδαίου επίτευγμα του Γιακουμάκη, με την φανέλα της Ατλάντα

Εξαιρετικό ξεκίνημα του Γιώργου Γιακουμάκη στην Ατλάντα, καθώς έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει και στις πρώτες του δυο συμμετοχές ως βασικός.

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει το ταξίδι του Γιώργου Γιακουμάκη στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, με τον Έλληνα επιθετικό, να γίνεται ο πρώτος παίκτης που σκοράρει και στις πρώτες του δυο συμμετοχές ως βασικός.

Μπορεί να έχει περάσει μόλις ένας μήνας από το ντεμπούτο του στην Ατλάντα Γιουνάιτεντ, αλλά ο Γιακουμάκης έχει ήδη αφήσει το «στίγμα» του, στην ομάδα του MLS. Συγκεκριμένα, με το γκολ που σημείωσε κόντρα στους Νιού Γιορκ Ρεντ Μπουλς την 6η αγωνιστική και το πρώτο κόντρα στο Πόρτλαντ την 4η αγωνιστική, έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει και στα δύο πρώτα του παιχνίδια με την φανέλα της Ατλάντα.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη ανάρτηση του Μίτσελ μετά την αποχώρηση του – «Ευχαριστώ τους παίκτες και όλους όσους συνεργάστηκαν μαζί μου»

Θυμίζουμε, ότι ο Γιακουμάκης μετακινήθηκε στις ΗΠΑ στις αρχές Φεβρουαρίου, με την Ατλάντα να βγάζει απο τα ταμεία της 4 εκατομμύρια ευρώ, για να τον κάνει δικό της από την Σέλτικ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ