Μεγαλεία για Γιακουμάκη, συμμετέχει στο All Star του MLS, κόντρα στην Άρσεναλ με προπονητή τον Ρούνεϊ

Μεγαλεία για Γιακουμάκη, συμμετέχει στο All Star του MLS, κόντρα στην Άρσεναλ με προπονητή τον Ρούνεϊ

Ο Γιώργος Γιακούμάκης με τις επιδόσεις του κέρδισε την παρουσία του στο All Star του MLS όπου θα έχει προπονητή τον Γουέιν Ρούνεϊ.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης μπορεί να μετράει απλά μερικούς μήνες στο MLS και την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, όπως με το… καλημέρα άρχισε να κάνει αυτό που ξέρει καλά στην καριέρα του εκτός Ελλάδας. Να σκοράρει με συνέπεια.

Από τις 8 Φεβρουαρίου λοιπόν, σε 15 ματς με την Ατλάντα έχει σκοράρει 10 γκολ και είναι από τις ατραξιόν του πρωταθλήματος στις ΗΠΑ. Για αυτό κέρδισε και μια ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση από τη διοργανώτρια αρχή και μάλιστα μετά από ψήφους των προπονητών του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Ο Κούζμα πλησιάζει στους Κινγκς και ο Βεζένκοφ… ξεθωριάζει

Επιλέχθηκε να είναι ένας από τους παίκτες που θα λάβουν μέρος στο All Star game του αμερικανικού πρωταθλήματος, μεταξύ παικτών όπως ο Κριστιάν Μπεντέκε, ο Τιάγκο Αλμάδα, ο Ρίκι Πουτς, ο Έκτορ Ερέρα, ο Ματ Μιάζγκα και ο Ρόμαν Μπούρκι.

Ο Γιακουμάκης στο πλαίσιο του All Star θα αγωνιστεί σε φιλικό κόντρα στην Άρσεναλ στις 19 Ιουλίου με προπονητή έναν από τους θρύλους της σύγχρονης ιστορίας της Premier League, τον Γουέιν Ρούνεϊ.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ