Οι τιμές-μαμουθ για το ντεμπούτο του Μέσι

Οι τιμές-μαμουθ για το ντεμπούτο του Μέσι

Το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι και Σέρχιο Μπουσκέτς δεν αργεί, όμως οι τιμές των εισιτηρίων και η μεταπώληση τους...τρομάζουν

Το ντεμπούτο του Λιονέλ  Μέσι και του Σέρχιο Μπουσκέτς με την Ίντερ Μαϊάμι εναντίον της μεξικανικής Κρουζ Αζούλ θα γίνουν τα ξημερώματα της Παρασκευής στις 03:00 ώρα Ελλάδας, και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δούμε τους δύο θρύλους της Μπαρτσελόνα σε δράση με τη νέα τους ομάδα. Αναμένεται ότι το γήπεδο της Ίντερ, το DRV PNK Stadium, χωρητικότητας 18.000 θεατών θα είναι ασφυκτικά γαμάτο για την πρεμιέρα των Μέσι και Μπουσκέτς.

Υπάρχουν ακόμα κάποια εισιτήρια προς πώληση στα επίσημα καταστήματα της Inter Miami. Αυτά ξεκινούν από 245 ευρώ και μπορούν να φτάσουν και τα  1.000 ευρώ. Το αξειοσημείωτο στην όλη υπόθεση είναι οι τιμές μεταπώλησης, οι οποίες έχουν εκτοξευθεί σε σημείο που το πιο ακριβό εισιτήριο κοστίζει 22.664 ευρώ .Μάλιστα σύμφωνα με τους Αμερικανούς, οι τιμές αυτές μπορεί να μην έχουν υπάρξει ούτε στο Super Bowl.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η προεπιλογή της Εθνικής για το Μουντομπάσκετ

Ο Τάτα Μαρτίνο διαβεβαίωσε πως και οι δύο θα πάρουν σίγουρα λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι με την Κρουζ Αζούλ, ώστε να βρουν ρυθμό και να προσαρμοστούν στην νέα τους ομάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ