Ο Μπέκαμ αποκάλυψε τι έκανε όταν έμαθε για τον Μέσι – «Ήταν πέντε το πρωί»

Ο Μπέκαμ αποκάλυψε τι έκανε όταν έμαθε για τον Μέσι – «Ήταν πέντε το πρωί»

Ο πρόεδρος της Ίντερ Μαϊάμι αποκάλυψε πως έμαθε για το deal με τον Μέσι, ενώ μιλάει τόσο για την επιρροή που μπορεί να έχει στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ, όσο και για το με τι συγκρίνει τον ερχομό του Αργεντίνου στην ομάδα του

Ντέιβιντ Μπέκαμ και Λιονέλ Μέσι έχουν ξεκινήσει την αποστολή του να δώσουν εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα στο ποδόσφαιρο των ΗΠΑ.

Ο θρύλος του αγγλικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου κατάφερε να φέρει στο Μαϊάμι για λογαριασμό της Ίντερ, έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του αθλήματος, με τον ίδιο να αποκαλύπτει τις πρώτες του αντιδράσεις όταν έμαθε για την επισημοποίηση του deal, σε μια πιο… ασυνήθιστη ώρα.

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Ζινκερνάγκελ και Ρέαμπτσιουκ

«Ήμουν στην Ιαπωνία με την οικογένειά μου και ξύπνησα στις 5 το πρωί γιατί το τηλέφωνό μου δεν σταματούσε να δονείται. Η Βικτώρια μου είπε, «αλήθεια; Κλείσε το τηλέφωνό σου!» Έβαλα τα γυαλιά μου και είπα: Έρχεται ο Λέο!»

Ενώ σχολίασε και την γενικότερη εικόνα του, αναφορικά με την μεταγραφή, λέγοντας ότι είναι καλύτερη από το να ακούει το όνομα του από το Bernabeu ή το Wembley. «Απλώς νικήσαμε όλους τους ανταγωνιστές μας για να υπογράψουμε τον καλύτερο παίκτη που έχει παίξει ποτέ το άθλημα. Ένα συναίσθημα που θα μπορούσε κάλλιστα να μοιάζει με όταν σκοράρεις το νικητήριο γκολ για την ομάδα σου, ή ένα γήπεδο όπως το Wembley, το πιο σημαντικό στη χώρα σου, φωνάζει το όνομά σου».

Ο Μέσι έχει ήδη ξεκινήσει απίστευτα την παρουσία του στην Αμερική, έχοντας σκοράρει τρία γκολ σε δύο παιχνίδια και μια ασίστ. Ο Μπέκαμ μίλησε για την επιρροή που μπορεί να έχει ο Αργεντινός στις ΗΠΑ. Ο ίδιος ο Άγγλος πήγε στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2007, σε ηλικία 32 ετών από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Υπήρχαν εκείνοι που του είπαν ότι ρισκάρει, ότι το MLS δεν ήταν χώρος για αυτόν. Ακόμα κι έτσι, ο Μπέκαμ προχώρησε και πήγε στους Λος Άντζελες Γκάλαξι. Και κάπως έτσι, ο Βρετανός πιστεύει ότι η δική του ποδοσφαιρική καριέρα βοήθησε τον Μέσι να κάνει το τελευταίο βήμα και να υπογράψει στην ομάδα του.

«Το είδε αυτό ως έργο, μια κληρονομιά και δεν νομίζω ότι πολλοί παίκτες το βλέπουν αυτό. Βλέπουν την ευκαιρία να παίξουν σε διαφορετικά μέρη, αλλά ο Λέο είδε ότι όχι μόνο θα μπορούσε να αλλάξει το πρόσωπο του ποδοσφαίρου σε αυτή τη χώρα, αλλά θα μπορούσε να εμπνεύσει την επόμενη γενιά και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό από το Μαϊάμι και να έχει όλα τα παιδιά μιλώντας για αυτόν.Βλέποντας και μαθαίνοντας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ