Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Ζινκερνάγκελ και Ρέαμπτσιουκ

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Ζινκερνάγκελ και Ρέαμπτσιουκ

Η Τραμπζονσπόρ επιμένει για τον Δανό μεσοεπιθετικό – Πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας για τον Μολδαβό μπακ αποκαλύπτουν οι Ρώσοι.

Πολλά και συνεχόμενα είναι τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Τις τελευταίες ώρες ιστοσελίδες στην Τουρκία αναφέρονται στο ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Φίλιπ Ζινκερνάγκελ, ο οποίος δεν υπολογίζεται από τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τη νέα σεζόν και βρίσκεται στη λίστα των υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στη γειτονική χώρα, η Τραμπζονσπόρ των Μπακασέτα, Σιώπη και Κουρμπέλη, κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση για την απόκτηση του Δανού μεσοεπιθετικού, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης.

Διαβάστε επίσης: Χαμός στην Σκωτία με το «μαϊμού» πέναλτι της Ρέιντζερς: «Επρεπε να αποβληθεί» (vid)

Τα ρεπορτάζ στην Τουρκία μάλιστα αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται κοντά σε συμφωνία και είναι θέμα χρόνου ο Φίλιπ Ζίνκερναγκελ να ταξιδέψει στην Τραπεζούντα για να υπογράψει στην Τραμπζονσπόρ. Πληροφορίες, πάντως, που δεν επιβεβαιώνονται από τον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να τονίζουν ότι όσες προτάσεις έγιναν από την τούρκικη ομάδα για τον Δανό απορρίφθηκαν, καθώς κρίθηκαν μη ικανοποιητικές.

Δημοσιεύματα στο εξωτερικό υπάρχουν και για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος χθες ήταν με την υπόλοιπη ομάδα στην Σκωτία για τον αγώνα με την Ρέιντζερς, αλλά το βράδυ «κόπηκε» από την αποστολή και επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Σύμφωνα με τους Ρώσους, η Σπαρτάκ Μόσχας κατέθεσε πρόταση ύψους 3 εκατ. ευρώ για τον Μολδαβό αριστερό μπακ, αλλά απορρίφθηκε από τον Ολυμπιακό, καθώς οι Ερυθρόλευκοι θέλουν 5 εκατ. ευρώ για να παραχωρήσουν τον διεθνή αμυντικό. Μάλιστα, το ενδιαφέρον της Σπαρτάκ Μόσχας και το πειθαρχικό παράπτωμα του Ολεγκ Ρέαμπτσιουκ φαίνονται να συνδέονται, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μολδαβός μπακ φέρεται να συμφώνησε με τη ρώσικη ομάδα, χωρίς να ξέρει τίποτα ο Ολυμπιακός.

Μια συμπεριφορά που δεν είναι ανεκτή από τους ανθρώπους του πειραϊκού συλλόγου, με τους Ερυθρόλευκους να ξεκαθαρίζουν με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι δεν πρόκειται να ανεχτούν το… παραμικρό τη νέα αγωνιστική σεζόν!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ