Ποιός Μέσι; Ο Γιακουμάκης ψηφίστηκε καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στο MLS!

Ποιός Μέσι; Ο Γιακουμάκης ψηφίστηκε καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στο MLS!

Μεγάλη διάκριση για το Γιώργο Γιακουμάκη που ψηφίστηκε ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος στο MLS για το 2023. Μάλιστα στη συγκεκριμένη ψηφοφορία ξεπέρασε σε ψήφους και τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Λέο Μέσι.

Η πρώτη χρόνια του Γιώργου Γιακουμάκη στην άλλη άκρη του Ατλαντικού μπορεί να χαρακτηριστεί και ονειρική. Ο 29χρονος επιθετικός με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του έχει κλέψει τις εντυπώσεις καθώς σε 28 αγώνες με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ έχει σημειώσει 17 γκολ κι έχει μοιράσει 1 ασίστ, ενώ έχει βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στα πλέϊ-οφ του αμερικανικού πρωταθλήματος.

Παρ’ όλα αυτά, ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ έχει καταφέρει μια πολύ μεγάλη διάκριση. Ο Γιακουμάκης ψηφίστηκε από τα αμερικανικά μέσα και τα στελέχη των ομάδων ως ο καλύτερος πρωτοεμφανιζόμενος ποδοσφαιριστής για το 2023.

Διαβάστε επίσης: Η απαίτηση του Μαρτίνεθ στο Ρέντη, οι 5 ξένοι ενόψει ΠΑΟΚ και τα διαβατήρια Ροντινέι, Έσε

Μάλιστα, ο Έλληνας επιθετικός άφησε στη δεύτερη θέση της συγκεκριμένης ψηφοφορίας τον Λιονέλ Μέσι, ο οποίος πριν λίγες μέρες κατέκτησε την 8η Χρυσή Μπάλα στη καριέρα του. Αξίζει να αναφέρουμε πως αυτό το βραβείο στο παρελθόν το έχουν πάρει οι Ζλάτον Ιμπραχίμοβιτς, Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο και Μιγκέλ Αλμιρόν.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ