Ο Λιονέλ Μέσι έφερε sold out στην Ίντερ Μαϊάμι για όλο το 2024 (pic)

Ο Λιονέλ Μέσι έφερε sold out στην Ίντερ Μαϊάμι για όλο το 2024 (pic)

Η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε ήδη sold out σε όλες τους αγώνες της για την ερχόμενη σεζόν.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ τρίβει τα χέρια και πως να μην το κάνει εφόσον η Ίντερ Μαϊάμι ανακοίνωσε sold out για όλη την επόμενη σεζόν τρεις μήνες πριν την έναρξή της!

Ο ερχομός του Λιονέλ Μέσι στην Αμερική προκάλεσε σάλο παγκοσμίως και έχει φέρει τον κόσμο στα γήπεδα σε μία χώρα όπου το ποδόσφαιρο δεν βρισκόταν καν στο Top 3 των αθλημάτων της χώρας. Ωστόσο στην ανακοίνωση τονίζεται πως ο καθένας μπορεί να αγοράσει εισιτήρια για μεμονωμένους αγώνες.

Διαβάστε επίσης: Θέλει να ανανεώσει τον Χι-Τσαν η Γουλβς

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: «Έχουμε εξαντληθεί, αλλά τα εισιτήρια για μεμονωμένους αγώνες έρχονται!

Έχουμε εξαντλήσει τα εισιτήρια διαρκείας για την κανονική περίοδο 2024 του MLS, αλλά μπορείτε ακόμα να λάβετε μέρος στη διασκέδαση! Από σήμερα, οι φίλαθλοι θα έχουν την ευκαιρία να εγγραφούν για να αγοράσουν τα εναπομείναντα εισιτήρια μεμονωμένων αγώνων για να παρακολουθήσουν έναν αγώνα κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου 2024 του MLS, όσο διαρκούν τα αποθέματα».

Τις προηγούμενες δύο σεζόν το MLS ξεκινούσε συνήθως στα τέλη Φλεβάρη αλλά αυτό ενδέχεται να αλλάξει διότι αναμένεται να εγκρίνει μια δομή προγράμματος που θα διαμορφώνει τις αναμετρήσεις γύρω από τις διεθνείς διακοπές για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλήματος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ