Σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο βρίσκονται Γιακουμάκης και Ατλάντα Γιουνάιτεντ

Σε συζητήσεις για νέο συμβόλαιο βρίσκονται Γιακουμάκης και Ατλάντα Γιουνάιτεντ

Σύμφωνα με αμερικανικά μέσα, ο Γιώργος Γιακουμάκης ξεκίνησε διαπραγματεύσεις με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ για την υπογραφή νέου συμβολαίου

Την ποδοσφαιρική του Ιθάκη, φαίνεται πως βρήκε ο Γιώργος Γιακουμάκης ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο MLS με την φανέλα της Ατλάντα Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με την έγκριτη «Athletic», ο Έλληνας επιθετικός θα παραμείνει για αρκετά χρόνια στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, αφού ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις με την Ατλάντα για ανανέωση του συμβολαίου του, με την πολύ καλή σχέση των δύο πλευρών να… προμηνύει συμφωνία.

Διαβάστε επίσης: Το χειρότερο είναι πως έχασε μόνος του…

Όπως αναφέρει το εν λόγω ρεπορτάζ, ο ατζέντης του Γιακουμάκη έχει ήδη συναντηθεί με εκπροσώπους του συλλόγου, ενώ ο 29χρονος φορ είναι πολύ χαρούμενος στην Ατλάντα και επιθυμεί την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το 2025. Στην υπάρχουσα συμφωνία, προβλέπεται οψιόν επέκτασης για ακόμα εναν χρόνο.

Ο Γιακουμάκης μετακόμισε στις ΗΠΑ τον Φεβρουάριο του 2023, όταν άφησε τη Σέλτικ έναντι 4 εκατ. ευρώ, και μετά την πρώτη πολύ καλή σεζόν με 19 γκολ σε 30 εμφανίσεις, ο Έλληνας επιθετικός είναι έτοιμος για καλύτερα πράγματα, αφού ήδη μετράει 3 γκολ σε 2 ματς στο νέο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ