Αποθέωση Γιακουμάκη από τον προπονητή του: «Σκοράρει, κυνηγάει, πρεσάρει…»

Αποθέωση Γιακουμάκη από τον προπονητή του: «Σκοράρει, κυνηγάει, πρεσάρει…»

Μετά από ένα γκολ και μία ασίστ στην τελευταία αναμέτρηση της Ατλάντα, ο Γιώργος Γιακουμάκης αποθεώθηκε από τον προπονητή του.

Απίθανος Γιώργος Γιακουμάκης, «υπέγραψε» την νίκη της Ατλάντα Γιουνάιτεντ με 2-0 επί της Ορλάντο Σίτι με ένα απίστευτο γκολ και μία μαγική ασίστ.

Αρχικά ο Έλληνας φορ, έβγαλε μία μαγική πάσα με το εξωτερικό στον Σάμπα Λομπιανίτζε, ο οποίος και έκανε το 1-0 για την Ατλάντα και στη συνέχεια σκόραρε ο ίδιος μετά από ασίστ του Μπρουκς Λένον, με ένα υπέροχο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή.

Διαβάστε επίσης: Mr Assist: Στο top-3 της Ευρώπης ο Φορτούνης- O Βιρτς των 100 εκατ ευρώ και το ρεκόρ του αρχηγού

Ο προπονητής της Ατλάντα Γιουνάιτεντ, Γκονσάλο Πινέδα, αποθέωσε τον Έλληνα επιθετικό για την ικανότητά του στο σκοράρισμα, αλλά και για την γενικότερη συνεισφορά του στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ο τρόπος που αξιολογό τον GG (Γιώργο Γιακουμάκη) δεν είναι μονάχα για την δυνατότητά του να σκοράρει, ξέρουμε ότι μπορεί να το κάνει και με κλειστά μάτια, ότι θα σκοράρει τη φετινή σεζόν.

Αλλά και στην αμυντική του φάση, το πώς πρεσάρει, το πώς κυνηγάει, πώς ξεκινάει αυτές τις αμυντικές ενέργειες. Μερικές μορφές προσπερνάει χαφ και εξτρέμ για να κάνει αυτή την προσπάθεια. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα και τα ηγετικά στοιχεία που δείχνει εκεί

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ