Ο Μασούντ επιστρέφει στην εθνική Ιράν, λόγω… Ντεζάγκα!

Ο Μασούντ επιστρέφει στην εθνική Ιράν, λόγω… Ντεζάγκα!

Ο σοβαρός τραυματισμός του μεσοεπιθετικού της Νότιγχαμ Φόρεστ βάζει ξανά τον Μασούντ στην κουβέντα για επιστροφή στην εθνική Ιράν ενόψει του Μουντιάλ!

Είναι σύνηθες φαινόμενο η ατυχία ενός ποδοσφαιριστή να αλλάζει την τύχη ενός άλλο. Ο Ασκάν Ντεζάγκα, ο αρχηγός της εθνικής Ιράν, τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και υπάρχει μεγάλος κίνδυνος ακόμη και να χάσει το Μουντιάλ της Ρωσίας. Καθώς όπως ανέφερε ο ατζέντης του μεσοεπιθετικού της Νότιγχαμ Φόρεστ, Ρέζα Φαζέλι, ο 31χρονος παίκτης θα χειρουργηθεί και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 8-10 εβδομάδες!

Αυτή η δυσάρεστη εξέλιξη, λοιπόν, είναι πολύ πιθανό να φέρει εξαιρετικά ευχάριστα νέα στον Σοτζέι Μασούντ. Σύμφωνα με δημοσίευμα του ιρανικού ειδησεογραφικού πρακτορείου «varzesh3», ο ομοσπονδιακός τεχνικός του Ιράν, Κάρλος Κεϊρός, σκέφτεται σοβαρά, πλέον, το ενδεχόμενο να επαναφέρει στην εθνική τον ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Αρχής γενομένης από τα φιλικά παιχνίδια με Λιβύη (14/03), Τυνησία (23/03) και Αλγερία (27/03)!

Και αυτό διότι, όπως τονίζεται, υπάρχουν φόβοι ότι μπορεί να τεθεί ακόμη και σε κίνδυνο η παρουσία του Ντεζάγκα στα τελικά του Μουντιάλ. Με το Ιράν να αντιμετωπίζει σοβαρό έλλειμα εμπειρίας και ηγετικής παρουσίας, εάν συμβεί κάτι τέτοιο. Και τον Κεϊρός να αναζητά ήδη εναλλακτικές λύσεις.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και στο γεγονός ότι ο Μασούντ δεν βρίσκεται εκτός εθνικής Ιράν για αγωνιστικούς λόγους. Αλλά, πρώτον επειδή δεν ζήτησε συγνώμη που αγωνίστηκε στο καλοκαιρινό παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ και δεύτερον, λόγω των πολιτικών απόψεών του, που δεν συνάδουν με τον συντηρητισμό της χώρας του. Ωστόσο επισημαίνεται ότι δεν είναι δυνατόν ένας παίτκης βασικός στην ΑΕΚ, να παραμένει εκτός πλάνων. Και προβλέπει ότι αυτό είναι πιθανό να αλλάξει σύντομα!

Πέραν του Μασούντ, τονίζεται ότι τον ρόλο του Ντεζάγκα μπορεί να πάρει και ο Σορούς Ραφιέι, επίσης επιτελικός μέσος, που αγωνίζεται στο Κατάρ (Αλ-Κορ) και θεωρείται από τα αγαπημένα παιδιά του Κεϊρός. Με τη διαφορά ότι ο 27χρονος χαφ δεν έχει την εμπειρία ούτε τις παραστάσεις (4 διεθνείς συμμετοχές) να έχει τον ρόλο του ηγέτη στη μεσαία γραμμή του Ιράν. Σε αντίθεση με τον Μασούντ, που μέχρι το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο φύσει και θέσει αρχηγός των Ιρανών.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ