Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Θα μπορούσαμε να πούμε πως με το ποστάρισμα του ο Γιωργάκης προσπαθεί να... ψηλώσει. Αλλά θα ήταν αστείο και δεν το λέμε.
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μουντιάλ : Σκέφτονται να απαγορεύσουν το αλκοόλ οι Ρώσοι!

Την παραμονή και ανήμερα των αγώνων του Μουντιάλ στην Ρωσία, δεν θα πωλούνται αλκοολούχα ποτά στο κοινό. Όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά ούτε στις παμπ, μπαρ, εστιατόρια ή σούπερ μάρκετ.

Μουντιάλ : Σκέφτονται να απαγορεύσουν το αλκοόλ οι Ρώσοι! | to10.gr

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Sun, οι Αρχές της Ρωσίας προσανατολίζονται να εφαρμόσουν ένα μέτρο που σίγουρα δεν θα αρέσει καθόλου σε ένα μεγάλο ποσοστό φιλάθλων ντόπιων και μη τουλάχιστον στην πόλη της Μόσχας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως έγινε γνωστό, την παραμονή και ανήμερα των αγώνων του Μουντιάλ στην Ρωσία, δεν θα πωλούνται αλκοολούχα ποτά στο κοινό. Όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά ούτε στις παμπ, μπαρ, εστιατόρια ή σούπερ μάρκετ. Θα επιτρέπεται μόνο εντός του σταδίου και σε ορισμένες από την της FIFA ζώνες.

Είναι ένα μέτρο που θα μπορούσε τελικά να εφαρμοστεί σε όλες τις πόλεις που θα φιλοξενήσουν αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο φόβος ότι ενδέχεται να επαναληφθούν τα δυσάρεστα επεισόδια του Euro 2016, προβληματίζει έντονα FIFA και Ρωσία, που αναλύουν μέτρα πρόληψης.

Ετσι, παρά το γεγονός ότι η απαγόρευση  πώλησης αλκοόλ θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στη ρωσική οικονομία, είναι αλήθεια ότι με μια ελεγχόμενη χρήση αλκοόλ μπορεί να αποφευχθούν, βανδαλισμοί και ζημιές σε πρόσωπα ή περιουσιακά στοιχεία που θα απαιτούσαν σημαντικές αποζημιώσεις.

Τέλος να αναφέρουμε πάντως, ότι στην Ρωσία και ενόψει του Μουντιάλ, επιτρέπεται η εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών, εάν συνοδεύονται από επαρκή ιατρική τεκμηρίωση.