Και επίσημα πάει Ρωσία ο Πρίγιοβιτς!

Και επίσημα πάει Ρωσία ο Πρίγιοβιτς!

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς είναι οριστικά στην τελική αποστολή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου που θα γίνει στη Ρωσία.

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς θα είναι οριστικά ένας εκ των δύο εκπροσώπων του ΠΑΟΚ στο Μουντιάλ της Ρωσίας (ο άλλος είναι ο Αμρ Ουάρντα με την Αίγυπτο).

Ο υψηλόσωμος επιθετικός του Δικέφαλου συμπεριλήφθηκε στην τελική αποστολή της Σερβίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου.

Ο Μλάντεν Κρστάγιτς αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Γιοβάνοβιτς, Νάστασιτς, Μαξίμοβιτς και Γκατσίνοβιτς.

Αναλυτικά οι επιλογές του είναι οι εξής:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Βλάντιμιρ Στόικοβιτς (Παρτίζαν), Μάρκο Ντμίτροβιτς (Έιμπαρ), Πρέντραγκ Ράικοβιτς (Μακάμπι Τελ Αβίβ).

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Αντόνιο Ρουκάβινα (Βιγιαρεάλ), Αλεξάνταρ Κολάροβ (Ρόμα), Μίλαν Ρόντιτς (Ερυθρός Αστέρας), Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς (Ζενίτ), Ούρος Σπάγιτς (Κράσνονταρ), Ντούσκο Τόσιτς (Γκουάνγκζου ΡΦ), Μίλος Βέλκοβιτς (Βέρντερ), Νικόλα Μιλένκοβιτς (Φιορεντίνα).

ΜΕΣΟΙ: Λούκα Μιλιβόγεβιτς (Κρίσταλ Πάλας), Νεμάνια Μάτιτς (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Μάρκο Γκρούγιτς (Λίβερπουλ), Άντεμ Λιάγιτς (Τορίνο), Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (Λάτσιο), Ντούσαν Τάντιτς (Σαουθάμπτον),  Φίλιπ Κόστιτς (Αμβούργο), Άντριγια Ζίβκοβιτς (Μπενφίκα), Νεμάνια Ράντονιτς (Ερυθρός Αστέρας).

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ), Αλεξάνταρ Μίτροβιτς (Φούλαμ), Λούκα Γιόβιτς (Άιντραχτ Φρανκφούρτης).

**Η Σερβία αναμένεται να δώσει δύο φιλικά «τεστ» πριν την αναχώρηση για τη Ρωσία, κόντρα στην Χιλή (4/6) και τη Βολιβία (9/6).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ