Ο Νόιερ έλαβε το «πράσινο φως» για συμμετοχή στο Μουντιάλ

Ο Νόιερ έλαβε το «πράσινο φως» για συμμετοχή στο Μουντιάλ

Ο Μάνουελ Νόιερ ετοιμάζεται να δώσει το παρόν στο Μουντιάλ και μάλιστα στη θέση του βασικού τερματοφύλακα της εθνικής Γερμανίας, αφού φέρεται να έλαβε σχετική άδεια από το ιατρικό επιτελείο των «παντσέρ».

Ο Γιόακιμ Λέβ αναλογιζόταν το ενδεχόμενο να αφήσει εκτός αποστολής της εθνικής Γερμανίας τον Μάνουελ Νόιερ, εν όψει του προσεχούς Μουντιάλ στη Ρωσία. Φυσικά, ο λόγος αυτής της σκέψης του Γερμανού τεχνικού είχε να κάνει με την ανετοιμότητα του τερματοφύλακα της Μπάγερν Μονάχου.

Εντούτοις, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της γερμανικής «Bild», ο 32χρονος έλαβε το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο, κάτι που σημαίνει ότι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα βρίσκεται στην αποστολή των «παντσέρ» για το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Μάλιστα, ο Λεβ έχει δηλώσει ανοιχτά ότι εφόσον τον συμπεριλάβει στην 23άδα, θα τον χρησιμοποιήσει και σε θέση βασικού, οπότε πλέον το επικρατέστερο σενάριο λέει ότι ο Μαρκ Αντρέ τερ Στέγκεν της Μπαρτσελόνα θα «υποβιβαστεί» στο νούμερο δύο. Παράλληλα, στην προεπιλογή των Γερμανών βρίσκονται και οι Μπερντ Λένο της Λεβερκούζεν και Κέβιν Τράπ της Παρί Σεν-Ζερμέν, με έναν εκ των τεσσάρων να είναι δεδομένο ότι θα βρεθεί εκτός 23άδας.

Ο Μάνουελ Νόιερ διένυσε σχεδόν ολόκληρη τη σεζόν τραυματίας, προλαβαίνοντας να πραγματοποιήσει μόλις τέσσερις εμφανίσεις με τη φανέλα της βαυαρικής ομάδας, λόγω του σοβαρού προβλήματος που αντιμετώπισε στο αριστερό γόνατο. Τη θέση του στους πρωταθλητές Γερμανίας ανέλαβε ο Σβεν Ούλραϊχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ