Με τους τρεις «Έλληνες» η αποστολή του Ιράν για το Μουντιάλ

Με τους τρεις «Έλληνες» η αποστολή του Ιράν για το Μουντιάλ

Οι τρεις «Έλληνες» των Ολυμπιακού και ΑΕΚ βρίσκονται στην αποστολή της εθνικής Ιράν για το προσεχές Μουντιάλ, την οποία ανακοίνωσε ο Κάρλος Κεϊρόζ.

Ο Κάρλος Κεϊρόζ γνωστοποίησε την 23άδα της εθνικής Ιράν για το προσεχές Μουντιάλ στη Ρωσία, παίρνοντας μαζί του τους Καρίμ Ανσφαριφάρντ και Ερνάν Χατζισαφί του Ολυμπιακού, αλλά και τον Σοτζέι Μασούντ της ΑΕΚ.

Ο Αλί Γκολιζαντέχ ήταν ο μόνος ποδοσφαιριστής που έμεινε εκτός από την προεπιλογή, ενώ κατά τα άλλα ξεχωρίζουν τα ονόματα των Ντεσαγέ της Νότιγχαμ Φόρεστ και Τζαχανμπάχς της Άλκμααρ.

Αναλυτικά:

Τερματοφύλακες: Αλιρεζά Μπεϊρανβάντ (Περσέπολις), Μοχάμαντ Μαζαχερί (Ζομπ Αχάν Εσφαχάν), Αμίρ Αμπετζαντέχ (Μαρίτιμο).

Αμυντικοί: Ρουζμπέχ Τσεσμί (Εστεγκλάλ), Μιλάντ Μοχαμαντί (Αχμάτ Γκρόζνι), Μορτεζά Πουραλιγκανζί (Αλ-Σααντ), Μοχάμαντ Κχαζνάντεχ (Παντίντεχ), Πεζμάν Μονταζερί (Εστεγκλάλ), Μαζίντ Χοσέινι (Εστεγκλάλ), Ραμίν Ρεζαϊάν (Οστάνδη).

Μέσοι: Μεχντί Τοραμπί (Σεπά), Εχσάν Χατζισαφί (Ολυμπιακός), Σαΐντ Εζατολαχί (Άμκαρ Περμ), Μασούντ Σοτζέι (ΑΕΚ), Ομίντ Εμπραχιμί (Εστεγκλάλ), Βαχίντ Αμίρι (Περσέπολις), Σαμάν Γκοντούς (Έστερσουντ), Αλιρεζά Τζαχανμπάχς (Άλκμααρ), Ασκάν Ντεσαγέ (Νότιγχαμ Φόρεστ).

Επιθετικοί: Καρίμ Ανσαριφάρντ (Ολυμπιακός), Σαρντάρ Αζμούν (Ρουμπίν), Ρεζά Γκουσανεζάντ (Χέρενφέν), Μεχντί Ταρεμί (Αλ-Γκαράφα).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ