Πικέ : «Ο Ρονάλντο έχει ροπή προς τη βουτιά»

Πικέ : «Ο Ρονάλντο έχει ροπή προς τη βουτιά»

Ο Ζεράρ Πικέ δήλωσε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει... ροπή προς τη βουτιά, ενώ σχολίασε την απομάκρυνση του Τζουλέν Λοπετέγκι από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας.

Ο Ζεράρ Πικέ σχολίασε τη φάση του πέναλτι που δόθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισπανία (3-3) τα βράδυ του Σαββάτου (15/06). Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα αναφέρθηκε με «καυστικό» τρόπο στον 33χρονο επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ τόνισε πως με δεδομένο το κακό ξεκίνημα των Ισπανών, το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό.

«Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ με πέναλτι στο πρώτο ματς του Παγκοσμίου Κυπέλλου τόσο νωρίς, πρέπει να φεύγεις με καλή αίσθηση από το παιχνίδι, αφού δεν ηττήθηκες. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ροπή στο να βουτάει…», τόνισε χαρακτηριστικά ο κεντρικός αμυντικός των Ισπανών, για να αναφερθεί στη συνέχεια στην αντικατάσταση του Τζουλέν Λοπετέγκι στον ισπανικό πάγκο:

«Έχουμε πληγωθεί όσο λιγότερο γίνεται. Είμαστε όλοι μαζί στο Μουντιάλ. Δεν είναι μια καλή εμπειρία για κανέναν. Δεν με ενοχλεί το γεγονός ότι ο Λοπετέγκι διαπραγματεύτηκε με τη Ρεάλ. Ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Είναι μια τεράστια ομάδα και η ομάδα της ζωής του. Η διαφωνία μου έχει να κάνει με τον τρόπο, κάτι που δεν άρεσε και στον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ