Ανσαριφάρντ για Κεϊρόζ : «Είναι ένας από εμάς, ελπίζουμε να μείνει»

Ανσαριφάρντ για Κεϊρόζ : «Είναι ένας από εμάς, ελπίζουμε να μείνει»

Ο Ιρανός επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή στην Εθνική του ομάδα, Κάρλος Κεϊρόζ.

Η Εθνική Ιράν κατάφερε χθες να επιβληθεί του Μαρόκο με 1-0 στην πρεμιέρα του δεύτερου ομίλου του Μουντιάλ της Ρωσίας. Οι Ιρανοί είναι πολύ χαρούμενοι για το ότι η ομάδα ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στη διοργάνωση.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κάρλος Κεϊρόζ, πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία και η γενικότερη εικόνα της ομάδας του Ιράν είναι αποτέλεσμα της δουλειάς του. Αυτό φαίνεται να περνάει και στους παίκτες του Ιράν, με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ να πλέκει το εγκώμιο του τεχνικού του.

Ο διεθνής φορ του Ολυμπιακού μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Κεϊρόζ, εκφράζοντας την επιθυμία του ο κόουτς της Εθνικής Ιράν να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανσαριφάρντ:

«Έχουμε έναν από τους πλέον φανταστικούς προπονητές στον κόσμο. Παλεύει για εμάς και μας διδάσκει. Μαθαίνουμε κάτι από εκείνον κάθε μέρα. Και σίγουρα είναι μια καλή προοπτική να τον κρατήσουμε στην ομάδα μας, γιατί ακόμη μαθαίνουμε από εκείνον.

Ελπίζουμε να μείνει και θα προσευχηθούμε γι’ αυτό, γιατί μετά από επτά χρόνια είναι ένας από εμάς. Έχει προσπαθήσει να δώσει τα πάντα στην εθνική μας ομάδας. Δικαιούται να μείνει μαζί μας και να κάνει όλο τον κόσμο του Ιράν περήφανο.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ