Αυστραλία – Ονδούρα 3-1

Αυστραλία – Ονδούρα 3-1

Η Αυστραλία με χατ-τρικ του Μάιλ Γέντινακ επιβλήθηκε με 3-1 της Ονδούρας στη ρεβάνς και προκρίθηκε για τέταρτη συνεχόμενη φορά σε τελικά Μουντιάλ.

Η Αυστραλία θα δώσει το «παρών» για 4η διαδοχική φορά σε τελικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, καθώς νίκησε την Ονδούρα με 3-1 για τη ρεβάνς της μεταξύ τους μονομαχίας.

Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου θα αγωνίζεται το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Ρωσίας χάρη στα τρία γκολ που πέτυχε ο Μάιλ Γέντινακ.

Ο Αυστραλιανός μέσος με μια εκτέλεση φάουλ στο 54′ άνοιξε το σκορ στην αναμέτρηση και έβαλε τις βάσεις για την πρόκριση. 18 λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα των «καγκουρό» με εκτέλεση πέναλτι.

Ο 33χρονος άσος της Άστον Βίλα σκόραρε ξανά από την άσπρη βούλα για τους Αυστραλούς τελειώνοντας επί της ουσίας την υπόθεση πρόκριση.

Το μόνο που κατάφεραν οι ποδοσφαιριστές της Ονδούρας, ήταν να μειώσουν στο 94′ με τον Έλις ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Οι ενδεκάδες:

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ (Ποστέκογλου): Ράιαν, Ράιτ, Σάινσμπερι, Γιούρμαν, Γέντινακ, Μίλιγκαν (Τροΐζι), Κέιχιλ (Τζούριτς), Λέκι, Μούι, Ρόγκιτς (Κρουζ), Μπέχιχ

ΟΝΔΟΥΡΑ (Πίντο): Εσκομπέρ, Ακόστα, Αλβαρέδο, Μπεκέλες, Κλάρος, Φιγκερόα, Έλις, Ιζαγκίρε (Χ. Φιγκερόα), Λοθάνο, Παλάσιος, Κιότο (Ερνάντεζ)

https://www.youtube.com/watch?v=s2y3z7IsCqY

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ