Ρωσία – Αίγυπτος : Υπό τη σκιά και την επιρροή του Σαλάχ

Ρωσία – Αίγυπτος : Υπό τη σκιά και την επιρροή του Σαλάχ

Η Ρωσία αντιμετωπίζει την Αίγυπτο στο ματς που ανοίγει τη 2η αγωνιστική του Μουντιάλ, με τη διαφαινόμενη επιστροφή του Μοχάμεντ Σαλάχ να επισκιάζει την αναμέτρηση.

Η Ρωσία θα βρει μπροστά της την Αίγυπτο στο ματς που ανοίγει τη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ, το βράδυ της Τρίτης (19/06, 21:00) στο πλαίσιο του 1ου γκρουπ.

Η ομάδα του Στάνισλαβ Τσερσέσοβ ξεκίνησε άκρως εντυπωσιακά απέναντι στη Σαουδική Αραβία με πέντε γκολ, βλέποντας μάλιστα τον αστέρα της, Αλεξάνταρ Γκολόβιν, να πρωταγωνιστεί με τρεις ασίστς και ένα γκολ. Το δυναμικό ξεκίνημα δεν της έδωσε μόνο τους τρεις βαθμούς, αλλά κυρίως ένα σοβαρό ψυχολογικό πλεονέκτημα εν όψει της πιεστικής συνέχειας. Σε αυτό θα πατήσουν και για τη δεύτερη μεγάλη μάχη τους κόντρα στην Αίγυπτο, αλλά και στην ικανότητα των Τσερίσεβ και Σμόλοβ.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ θα έχει τη χαρά να δει τον Μοχάμεντ Σαλάχ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 25χρονος άσος της Λίβερπουλ φυσικά είναι το πρόσωπο της αναμέτρησης και ο άνθρωπος που μπορεί να αλλάξει το ρου του ομίλου. Άλλωστε η Αίγυπτος παίζει τα ρέστα της στο ματς απέναντι στους Ρώσους, έπειτα από την ήττα από την Ουρουγουάη, με το γκολ του Μαρία Χιμένες που πλήγωσε στα τελευταία λεπτά τους Αφρικανούς.

Οι Αιγύπτιοι παρουσιάστηκαν έτοιμοι όσον αφορά στο αμυντικό κομμάτι κόντρα στη «σελέστε», ωστόσο σπανίως έβρισκαν τρόπους να γίνουν απειλητικοί στις αντεπιθέσεις, πράγμα που τους κόστισε. Ο Σαλάχ μπορεί, αναμφίβολα, να συμβάλλει σε αυτό. Κατά τ’ άλλα, παίκτες όπως οι Ελνενί και Τρεζεγκέ θα κληθούν να δώσουν κάτι παραπάνω.

Οι άλλες δύο ομάδες του 1ου ομίλου είναι η Ουρουγουάη και η Σαουδική Αραβία, οι οποίες θα αναμετρηθούν το απόγευμα της Τετάρτης (20/06, 18:00).

Οι πιθανές ενδεκάδες:

Ρωσία (Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ): Ακινφέεφ, Φερνάντες, Κουτέποφ, Ιγκνασέβιτς, Ζιρκόφ, Γκασίνσκι, Ζόμπνιν, Σαμέντοφ, Γκολόβιν, Τσερίσεφ, Σμολόφ.

Αίγυπτος (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Ελ Σεναουί, Γκαμπρ, Χεγκάζι, Φατί, Χαμέντ, Ελνενί, Σαφί, Μαχμούντ Τρεζεγκέ, Σαϊντ, Μοσέν, Σαλάχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ