Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Σαν να μην πέρασε μια μέρα...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πέτκοβιτς : «Να αφήσουμε την πολιτική εκτός ποδοσφαίρου»

O Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς μίλησε για τον πανηγυρισμό του Τσάκα και του Σακίρι στο ματς κόντρα στη Σερβία και τόνισε πως η πολιτική δεν χωράει στο ποδόσφαιρο.

Πέτκοβιτς : «Να αφήσουμε την πολιτική εκτός ποδοσφαίρου» | to10.gr

O Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς τοποθετήθηκε για τον πανηγυρισμό των Σακίρι και Τσάκα στα γκολ της Ελβετίας κόντρα στη Σερβία που έδωσαν τη νίκη στην μάδα του λέγοντας: «Είναι σαφές ότι τη στιγμή της επίτευξης γκολ ένας παίκτης αισθάνεται ιδιαίτερα συναισθήματα, αλλά νομίζω ότι όλοι πρέπει να αφήσουμε την πολιτική έξω από το ποδόσφαιρο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αυτά τα λόγια, ο γεννημένος στο Σαράγεβο, προπονητής της Ελβετίας, ένας Βόσνιος με κροατική καταγωγή, που έχει αποκτήσει ελβετική υπηκοότητα, απάντησε στην ερώτηση σχετικά με τον σχηματισμό του «αλβανικού αετού» από τον Σακίρι.

Στο παρελθόν ο Πέτκοβιτς έχει επίσης συνεργαστεί με την ΜΚΟ Caritas για τους πρόσφυγες, αλλά τώρα είναι 100% αφοσιωμένος στο ποδόσφαιρο. «Πρέπει να επικεντρωθούμε στο ποδόσφαιρο, ένα γεγονός και ένα πάθος που ενώνει τους ανθρώπους. Είναι σημαντικό να δείξουμε σεβασμό».

Σχετικά με το ίδιο θέμα, ο προπονητής της Σερβίας Μλάντεν Κρστάιτς τόνισε: «Δεν έχω να κάνω σχόλια, είμαι ένας άνθρωπος που αθλητισμού και δεν δίνω προσοχή σε διάφορα πράγματα. Πάντα ήμουν έτσι κι εγώ θα συνεχίσω να είμαι έτσι».