Ντουρμάζ : «Απαράδεκτο να απειλούν ότι θα με σκοτώσουν»

Ντουρμάζ : «Απαράδεκτο να απειλούν ότι θα με σκοτώσουν»

Ο Τζίμι Ντουρμάζ πήρε θέση μετά την έντονη κριτική, αλλά και τις απειλές που δέχθηκε για τη ζωή του αφού το γκολ του Κρόος προήλθε από δικό του φάουλ.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ εξακολουθεί να δέχεται απειλές για τη ζωή του μετά το γκολ που δέχθηκε η Σουηδία από τη Γερμανία στο φινάλε του μεταξύ τους αγώνα. Κι αυτό καθώς το φάουλ από το οποίο προήλθε το τέρμα που δέχθηκαν οι Σουηδοί προήλθε προήλθε από δικό του φάουλ.

Ο Τόνι Κρόος στις καθυστερήσεις του αγώνα με την Σουηδία σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ δίνοντας τη νίκη στη Γερμανία με 2-1.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του ματς, δεκάδες ήταν τα απειλητικά μηνύματα από Σουηδούς φιλάθλους που απείλησαν  τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού. Η εξέλιξη αυτή, ανάγκασε τη σουηδική ομοσπονδία να ζητήσει την επέμβαση της αστυνομίας καθώς οι πιο φανατικοί απείλησαν την ζωή του Ντουρμάζ και της οικογένειας του.

«Είμαι Σουηδός και είμαι περήφανος που φοράω τη φανέλα με τη σημαία μας. Είμαι ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο. Έχω μάθει να ζω με την κριτική που μου ασκείται. Είναι μέρος της δουλειάς μας και το εισπράττω κάθε μέρα. Το να απειλούν πως θα με σκοτώσουν στέλνοντας απειλητικά μηνύματα για το παιδί μου είναι απαράδεκτο. Θα ήθελα την ίδια στιγμή να ευχαριστήσω τους θαυμάσιους ανθρώπους που μας υποστηρίζουν. Μας δίνουν δύναμη. Θα παραμείνουμε ενωμένοι. Γ*@$ τον ρατσισμό», δήλωσε ο Ντουρμάζ.

«Δεν ανεχόμαστε να δέχεται απειλές παίκτης της ομάδας μας. Δεν είναι ευχάριστο, αλλά εξοργιστικό να βλέπεις πώς αντιμετώπιζεται ο Τζίμι Ντουρμάζ. Απολύτως απαράδεκτο», ανέφερε από την πλευρά του ο Χάκαν Σιέστραντ, γενικός γραμματέας της σουηδικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου.

Στο πλευρό του Ντουρμάζ όμως στάθηκαν και οι συμπαίκτες του στην Εθνική ομάδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος ανέβασε μία φωτογραφία του πρώην μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού στο Insta Story, την οποία συνδύασε με δύο καρδούλες στα χρώματα της σημαίας της Σουηδίας και το σχόλιο: «BackADurmaz».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ