Μουντιάλ : Οι ενδεκάδες του Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος

Μουντιάλ : Οι ενδεκάδες του Σαουδική Αραβία – Αίγυπτος

Ο Εσάμ Ελ Χανταρί είναι έτοιμος να γράψει ιστορία, μιας και θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης που θα αγωνιστεί σε Μουντιάλ.

Διαδικαστικού χαρακτήρα είναι το παιχνίδι της Σαουδικής Αραβίας κόντρα στην Αίγυπτο, καθώς αμφότερες έχουν αποκλειστεί από τη συνέχεια του Μουντιάλ και θα αγωνιστούν για το γόητρο στις 17:00. Οι ενδεκάδες που θα παρατάξουν στον αγωνιστικό χώρο του Βόλγκογκραντ έγιναν γνωστές από τους δύο ομοσπονδιακούς προπονητές.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ θα ξεκινήσει τον αγώνα όπως ήταν αναμενόμενο, με τον σταρ της Λίβερπουλ να δίνει την τελευταία του παράσταση στο τουρνουά. Όμως, η είδηση έρχεται από τον «άσσο». Συγκεκριμένα, ο 45χρονος τερματοφύλακας της Αιγύπτου, Εσάμ Ελ Χανταρί, θα ξεκινήσει βασικός και θα γράψει ιστορία, διότι θα γίνει ο γηραιότερος παίκτης που αγωνίζεται σε Μουντιάλ!

Σε ηλικία 45 ετών και 161 ημερών ο Αιγύπτιος πορτιέρε θα σπάσει το ρεκόρ του Φαρίντ Μονδραγκόν ο οποίος μέχρι πρότινος είχε το ρεκόρ με τη φανέλα της Εθνικής Κολομβίας. Το ρεκόρ το είχε σπάσει στο Μουντιάλ της Βραζιλίας το 2014.

Δείτε τις ενδεκάδες:

Σαουδική Αραβία: Αλμοσαϊλέμ, Οσάμα, Αλμπουραΐκ, Γιασέρ, Μοτάζ, Σαλμάν, Χατάν, Οταΐφ, Χουσαΐν, Σαλέμ, Φαχάντ.

Αίγυπτος: Ελ Χανταρί, Αλί Γκαμπρ, Χεγκάζι, Φατχί, Αμπντελσαφί, Ταρέκ Χαμέντ, Ελνένι, Αμπντάλα, Τρεζιγκέ, Μαρουάν, Σαλάχ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ