Κεϊρόζ: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπρεπε να αποβληθεί»

Κεϊρόζ: «Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έπρεπε να αποβληθεί»

Ο προπονητής του Ιράν μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Πορτογαλία τόνισε ότι ο Κ. Ρονάλντο θα έπρεπε να αποβληθεί για το χτύπημα στον Μορτέζα Πουραλιγκαντζί στο 82ο λεπτό.

Πυρ και μανία με τον συμπατριώτη του, Κριστιάνο Ρονάλντο, ήταν ο προπονητής του Ιράν, Κάρλος Κεϊρόζ, μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Πορτογαλία, για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων. Ο έμπειρος τεχνικός μετά το ισόπαλο 1-1, εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ευρώπης θα έπρεπε να είχε αποβληθεί για το χτύπημα στον Μορτέζα Πουραλιγκαντζί στο 82ο λεπτό.

«Δεν γίνεται να υπάρχει ανθρώπινο λάθος στο VAR. Ο διαιτητής έκανε ένα σοβαρό λάθος. Ο Ρονάλντο θα έπρεπε να είχε αποβληθεί. Χωρίς αμφιβολία. Μετά από αυτό που συνέβη το 2010 έχω συνηθίσει να έχω τη χώρα απέναντί μου, αλλά όταν σταματάς έναν αγώνα λόγω αγκωνιάς, τότε είτε είναι είτε δεν είναι αγκωνιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά την επίθεση που εξαπέλυσε κατά του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Κεϊρόζ συνεχάρη τους παίκτες του για Ιράν για τις εμφανίσεις τους στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και δήλωσε περήφανος για την προσπάθειά τους στα γήπεδα της Ρωσίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ