Κολομβία : Χωρίς Αγκιλάρ με Σενεγάλη

Κολομβία : Χωρίς Αγκιλάρ με Σενεγάλη

Ο Άμπελ Αγκιλάρ δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς και ο Χοσέ Πέκερμαν επιβεβαίωσε ότι ο 33άχρονος μέσος δεν θα αγωνιστεί κόντρα στη Σενεγάλη.

Η Κολομβία θα παραταχθεί χωρίς τον Άμπελ Αγκιλάρ στον αυριανό (28/6,17:00) «τελικό» πρόκρισης με τη Σενεγάλη, για τον 8ο όμιλο του Μουντιάλ καθώς o 33άχρονος μέσος δεν κατάφερε να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στους προσαγωγούς.

Ο Χοσέ Πέκερμαν επιβεβαίωσε ότι ο Αγκιλάρ δεν θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό ματς στη Σαμάρα. «Δεν είναι σοβαρός ο τραυματισμός, αλλά γι΄αυτό το παιχνίδι πρέπει να τον προφυλάξουμε. Θα του δώσουμε κάποιες ημέρες ξεκούρασης και ελπίζουμε να είναι έτοιμος για τη συνέχεια», δήλωσε ο τεχνικός των «καφετέρος», που με τις δηλώσεις του αυτές «πρόδωσε» τη βεβαιότητά του για νίκη επί της Σενεγάλης και πρόκριση της Κολομβίας στους «16».

Ο Αγκιλάρ είχε τραυματιστεί στον προηγούμενο αγώνα με την Πολωνία και αντικαταστάθηκε από τον Ματέους Ουρίμπε, που πιθανότατα θα πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Σε ό,τι αφορά τον τερματοφύλακα Νταβίντ Οσπίνα, ο οποίος είχε ολοκληρώσει τον αγώνα με την Πολωνία με ενοχλήσεις στο πόδι, δεν έχει κανένα πρόβλημα και θα παίξει κανονικά κόντρα στους Αφρικανούς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ