Ο 23χρονος Αζμούν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Ιράν λόγω προσβολών

Ο 23χρονος Αζμούν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική Ιράν λόγω προσβολών

Σοκ για το ποδόσφαιρο του Ιράν, καθώς ο 23χρονος Σαρντάρ Αζμούν ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική ομάδα, εξηγώντας ότι οι προσβολές που δέχθηκε μετά το Μουντιάλ έχουν προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα υγείας στη μητέρα του.

Ένας από τους πιο ταλαντούχους Ιρανούς ποδοσφαιριστές της γενιάς του, ο επιθετικός Σαρντάρ Αζμούν, ανακοίνωσε την απόσυρσή του από την εθνική ομάδα, σε ηλικία μόλις 23 ετών. Όπως τόνισε, η απόφασή του έχει να κάνει με τις προσβολές που δέχθηκε μετά τις εμφανίσεις του στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας, οι οποίες προκάλεσαν σοβαρό προβλήμα υγείας στη μητέρα του. Χαρακτήρισε την απόφασή του ως μία από τις πιο οδυνηρές της ζωής του και εξήγησε για ποιο λόγο αναγκάστηκε να επιλέξει ανάμεσα στην εθνική ομάδα και τη τη γυναίκα που τον έφερε στη ζωή.

«Το να αγωνίζομαι στην εθνική ομάδα μου ήταν μια σπουδαία τιμή για εμένα και θα είμαι υπερήφανος για τον εαυτό μου μέχρι να πεθάνω. Δυστυχώς, έφτασα στην απόφαση να αποχαιρετήσω την εθνική ομάδα μου. Αυτή είναι μια από τις πιο οδυνηρές και σημαντικές αποφάσεις ζωής για έναν νέο 23 ετών, ο οποίος αντιμετώπισε σπουδαίες δυσκολίες για να φτάσει εδώ. Η μητέρα μου ξεπέρασε μια σοβαρή ασθένεια και ήμουν χαρούμενος, όμως, δυστυχώς, εξαιτίας της αγένειας κάποιων ανθρώπων και τις προσβολές που εγώ και οι συμπαίκτες μου δεν άξιζαν με κανένα τρόπο, η ασθένειά της έχει γίνει σοβαρή. Αυτό με έχει βάλει σε μια δύσκολη θέση, όπου πρέπει να επιλέξω το ένα ή το άλλο. Και ως αποτέλεσμα επιλέγω τη μητέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 23χρονος φορ της Ρουμπίν Καζάν.

Η εθνική Ιράν αποκλείστηκε με τέσσερις βαθμούς από το δεύτερο όμιλο, βλέποντας τις Ισπανία και Πορτογαλία να τερματίζουν στους πέντε και να προκρίνονται στην επόμενη φάση. Ο Αζμούν, ο οποίος δέχθηκε έντονη κριτική για τις εμφανίσεις του και για το γεγονός ότι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, έκανε ντεμπούτο στην εθνική ομάδα το 2014 και έχει απολογισμό 23 γκολ σε 36 παιχνίδια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ