Μαρτίνεθ: «Είμαι ο πιο περήφανος άνθρωπος του κόσμου»

Μαρτίνεθ: «Είμαι ο πιο περήφανος άνθρωπος του κόσμου»

Ενθουσιασμένος από την πρόκριση του Βελγίου στα ημιτελικά του Μουντιάλ ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ δήλωσε υπερήφανος και στάθηκε στα σημεία-κλειδιά της αναμέτρησης!

Η αφοσίωση στο πλάνο και το καθαρό μυαλό που είχε η ομάδα του από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν για τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ τα «κλειδιά» της νίκης του Βελγίου επί της Βραζιλίας.

Ο Ισπανός στη συνέντευξη Τύπου παραδέχθηκε ότι «είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου», εξηγώντας το γιατί:

«Όταν παίζεις με την Βραζιλία, θεωρώ ότι θα πρέπει να πάρεις ένα τακτικό πλεονέκτημα. Εναντίον τους, υπάρχει το ψυχολογικό βάρος των πέντε παγκόσμιων τίτλων με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οπότε εμείς έπρεπε να ακολουθήσουμε με γενναιότητα το πλάνο μας.

Ήταν μεγάλο ρίσκο να αλλάξεις πράγματα και θέλαμε να το πιστέψουν οι παίκτες. Σήμερα δεν μιλάμε μόνο για τις τακτικές, μιλάμε για την εκτέλεση αυτών. Υπήρχαν πολλές απειλές που έπρεπε να σταματήσουν και οι Αζάρ, Λουκάκου μας το έδωσαν αυτό με τις θέσεις τους στο γήπεδο.

Απόψε μίλησε το καθαρό μυαλό και είμαι ο πιο περήφανος άνθρωπος του κόσμου, διότι έδωσα στους ποδοσφαιριστές μία πολύ δύσκολη και σκληρή τακτικά αποστολή και ο τρόπος που το πίστεψαν μέχρι το τελευταίο λεπτό ήταν απίστευτος.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ