Ντεσάμπ : «Μετά τον αγώνα με την Αργεντινή έχουμε μεγαλώσει»

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ μίλησε για τις δύο προκρίσεις της Γαλλίας επί της Ουρουγουάης και της Αργεντινής και τόνισε πως μετά το ματς με την αλμπισελέστε οι τρικολόρ έχουν μεγαλώσει.


Ντεσάμπ : «Μετά τον αγώνα με την Αργεντινή έχουμε μεγαλώσει» | to10.gr

Η Γαλλία έστειλε σπίτι τους, δύο πρώην νικητές του Παγκοσμίου Κυπέλλου, στη φάση νοκ-άουτ της κορυφαίας διοργάνωσης, Αργεντινή και Ουρουγουάη.

«Είχαμε έναν περίπλοκο πρώτο γύρο. Ήμασταν ρεαλιστικοί και αποτελεσματικοί, αλλά από τον αγώνα με την Αργεντινή έχουμε μεγαλώσει», δήλωσε ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

Άρσεναλ εμπιστευτικό: Ο Ολυμπιακός όμως έχει απέναντι του μια «θνητή». Και αυτό του δίνει δικαίωμα στο όνειρο.

«Ήμασταν η καλύτερη ομάδα εναντίον της Ουρουγουάης, αλλά υπάρχουν ακόμα κάποιες ατέλειες. Έχουμε πολύ περισσότερες δυνατότητες», συμπλήρωσε ο Γάλλος ομοσπονδιακός, που είναι πολύ ευχαριστημένος από το γεγονός ότι μια σχετικά νεαρή ομάδα «έδειξε την ωριμότητά της».

Με μέσο όρο ηλικίας τα 26 χρόνια, η Γαλλία εμφανίστηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία, ως η δεύτερη νεότερη ομάδα.

«Έχω μια νέα σε ηλικία ομάδα που τώρα εργάζεται ως ομάδα και γίνεται όλο και πιο αποφασιστική. Έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος», πρόσθεσε ο Ντεσάμπ που έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει τον παγκόσμιο τίτλο και σαν παίκτης. Το είχε κάνει ήδη το 1998 σαν παίκτης.

«Μου αρέσει να φτάσω σε στόχους, αλλά δεν το βλέπω από προσωπική άποψη. Η υπερηφάνειά μου είναι στην ομάδα μου». Η Γαλλία θα αντιμετωπίσει τους Βέλγους γείτονές της στην Αγία Πετρούπολη την Τρίτη.

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κλείσιμο